Alsgades Køreskole: Scor point efter teoriundervisningen og vind en Citroen C3 fra 2008

20. januar 2020 Uddannelse

Den 19. februar begynder et V.I.P.-hold hos Alsgade Køreskole i Sønderborg, siger kørelærer Jacob Keller Lund, som synes, det skal gøres lidt mere festligt at erhverve sig et kørekort. V.I.P står for Vildt Imponerende Personbilskørere.

“Jeg sørger for der er gratis slik og sodavand samt pizzaer til teoritimerne og så skal der også være konkurrence”, siger Jacob Keller Lund til SønderborgNYT. Konkurrencen går ud på at skrive rigtige svar på et scoreboard efter teoritimerne.

“Man kan score op til fem point hver gang og der er en flot hovedpræmie til den samlede vinder, der får en nysynet Citroen C3. Bilen leveres køreklar af forhandleren, som giver serviceeftersyn oveni – og City Car Wash sørger for, at det bliver en super ren og nypoleret bil, du skal sætte dig”, siger Jacob Keller Lund.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du kan tilmelde dig V.I.P-holdet på Alsgades Køreskole HER på LINKET

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. maj 2022 Erhverv, Sønderborg

Jobcenters Rejsehold kan måske hjælpe dig til bedre trivsel på jobbet

22. maj 2022 Erhverv

På Jobcenter er der tre medarbejdere, som har til opgave at få sygefraværet ned i både private virksomheder og i kommunens forskellige forvaltninger. “Vi er i kontakt med 36 offentlige virksomheder og 52 private og de medarbejdere, som vi har hjulpet, er fra pleje- og omsorgsfagene, produktionsfag og tømrer-snedkerfagene”, fortæller Lone Steensbech, der er en […]

Læs mere...