Alsik Spa flytter ud blandt gæsterne når Byens Havn indvies

26. juni 2019 Erhverv

Det bliver en festlig fredag på Byens Havn, når alle sejl er sat til en flot indvielse af Sønderborgs nye havnefront. Også Alsik holder sin officielle åbning fredag og i dagens anledning flyttes Alsik Spa ud blandt gæsterne.

Normalt går man ind i et spa for at svømme, træne eller få en beauty-behandling, men fredag aften rykker Alsik Spa udenfor:

”Vi er glade for alle de gæster der allerede besøger Alsik Spa, men vi vil gerne vise endnu flere, hvad Alsik Spa kan og vil”, fortæller Gitte Hvidtfeldt, der er daglig leder i Alsik Spa.

Fredag aften er der massagebænke og aktiviteter i teltet på Alsik Bar-terrassen og alle er velkomne.

Når Byens Havn indvies fredag er det samtidig den officielle åbning af Alsik og på ‘Sommer Spa’ er der 20 procent at spare på behandlinger.

”Vi glæder os alle sammen til at vise hvad vi kan og særligt Alsik Spa er vi rigtig stolte af, da vi har kælet for alle detaljer og sammensat et stærkt og professionelt team af medarbejdere, der skal sørge for at vores behandlinger er helt perfekte, siger Alsiks direktør, Henrik Bille Pedersen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Alsik Nordisk Spa har i øvrigt gode sommertilbud til dig i hele juli og august måned, så du kan blive helt sommerklar. Du kan læse sommertilbudene ved at klikke hér.

Udover at Alsik Spa rykker udenfor, byder restaurant Alsik på gratis frikadelle-smagsprøver, udsigtsetagen ’Point of View’ vil være åben frem til klokken 21.30 og klokken 22:30 vil alle kunne opleve et flot fyrværkeri akkompagneret af musik.

Artiklen fortsætter under annoncen

Indvielsen af Byens Havn og Alsik starter klokken 18:00 og du kan læse mere om aftenens program – klik hér.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
1. december 2022 Politik, Sønderborg

Byrådet besluttede at bibliotekerne skal spare over en million kroner

1. december 2022 Politik

Der bliver skåret ned på antallet af læsekredse på biblioteket og på den måde kan der spares 185.000 kroner om året. Der spares yderligere 140.000 kroner årligt ved at nedlægge læsestuerne på bibliotekerne i Dybbøl og Ulkebøl. Det besluttede Byrådet onsdag aften og politikerne skar også ned på den bemandede åbningstid på bibliotekerne og det […]

Læs mere...