Flot og festligt musikfyrværkeri ved Alsik afslutter indvielsen af Byens Havn

27. juni 2019 Erhverv

Der bliver noget at se på fredag aften klokken 22:30, når indvielsen af Byens Havn og den officielle åbning af Alsik, afsluttes med et stort musikfyrverkeri.

”I samarbejde med vores lokale venner Tom ’Krudt’ og BJ Lys & Lyd er der sammensat et helt særligt musikfyrværkeri, som bliver en stor og smuk oplevelse som jeg er sikker på gæsterne vil huske længe efter og det vil uden tvivl være en værdig afslutning af fejringen af Byens Havn og den officielle åbning af Alsik”, siger COO Henrik Bille Pedersen fra Alsik.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fyrværkeriet er blevet rykket en halv time, da den forventeligt skønne, lyse sommeraften driller lidt grundet lyset og derfor starter fyrværkeriet først klokken 22:30.

Alsik Nordisk Spa har i øvrigt gode sommertilbud til dig i hele juli og august måned, så du kan blive helt sommerklar. Du kan læse sommertilbudene ved at klikke hér.

Udover det flotte musikfyrværkeri, kan gæsterne også se aftenlyset fra 16. etage hos Alsik, der er gratis prøvesmagning af frikadeller i Restaurant Alsik og Alsik Spa rykker udenfor.

Artiklen fortsætter under annoncen

Festligheder i forbindelse med indvielsen af Byens Havn og Alsik starter fredag klokken 18 og du kan læse mere om aftenens program – klik hér.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
6. december 2022 Erhverv, Sønderborg

Feriepartner Sønderborg overtager udlejningsbureauet Nordferien

6. december 2022 Erhverv

Feriepartner Sønderborg er allerede inden den officielle åbning kommet utrolig godt fra start, idet der netop er indgået en aftale med udlejningsbureauet Nordferien om at overtage deres lokale aktiviteter. Ejerparret af Nordferien, Lone & H. C. Unger, har ønsket at få mere fritid og efter mange år med meget lidt ferie og stort set ingen […]

Læs mere...