Kom og smag Restaurant Alsiks frikadeller når Byens Havn indvies

26. juni 2019 Erhverv

Fredag indvies Byens Havn og det bliver en fest med underholdning, musik og fyrværkeri og hos Restaurent Alsik har forberedelserne til den store indvielsesfest stået på i flere dage:

”Vi er i gang med at skrælle 600 kilo kartofler og får stegt omkring 150 kilo fars, så vi har frikadeller nok til 3.000 gæster, så jeg håber mange vil lægge vejen forbi og få en smagsprøve”, fortæller Jesper Koch fra Restaurant Alsik.

Artiklen fortsætter under annoncen

Menuen hos Restaurant Alsik står blandt andet på spareribs, humus, burger og internationale retter og der er lagt vægt på lokale leverandører af råvarer. Blandt andet honning, saft og æblemost – ligesom melet til brødet kommer fra Skærtoft Mølle.

Når Byens Havn indvies fredag er det samtidig den officielle åbning af Alsik og derfor håber hoteldirektør Henrik Bille Pedersen, at mange sønderborgensere vil lægge vejen forbi Alsik:

”Hele teamet hos Alsik glæder sig rigtig meget til at vise Alsik frem for alle interesserede. Vi har været i gang et stykke tid for at få alt til at fungere, så derfor er jeg glad for, at vi fredag officielt kan fejre åbning af Alsik”, siger Henrik Bille Pedersen fra Alsik.

Alsik Nordisk Spa har i øvrigt gode sommertilbud til dig i hele juli og august måned, så du kan blive helt sommerklar. Du kan læse sommertilbudene ved at klikke hér.

Udover gratis frikadelle-smagsprøver fra Restaurant Alsik, så rykker Alsik Spa ud blandt gæsterne. Udsigtsetagen ’point of view’ vil være åbent frem til klokken 21.30 og klokken 22:30 vil alle kunne opleve et spektakulært musikfyrværkeri.

Festligheder i forbindelse med indvielsen af Byens Havn og Alsik starter klokken 18 og du kan læse mere om aftenens program – klik hér.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk