Se indvielsen af Byens Havn fra Alsiks ’Point of View’

27. juni 2019 Erhverv

Sønderborgensere kan glæde sig til indvielsen af Byens Havn fredag, hvor også Alsik åbner officielt og hvis du vil have det store overblik over festlighederne, så tilbyder Alsik at se aftenlyset fra 16. etage.

”Vi glæder og til at vise sønderborgenserne aftenlyset over Sønderborg fra ’Point of View’ som holder åbent til klokken 21:30, hvor sidste hold sendes op med elevatoren. Det er helt enestående og dem der allerede har besøgt udkigsplatformen er begejstret”, siger COO Henrik Bille Pedersen fra Alsik.

Artiklen fortsætter under annoncen

For at gøre det nemt for dem der ønsker at besøge ’Point of View’ når Byens Havn indvies, har Visit Sønderborg rykket reservationsdisken udenfor hotellet hvor der også vil være en ’line up’, men da der bliver rift om pladserne, må der påregnes ventetid.

Når Byens Havn indvies fredag er det samtidig den officielle åbning af Alsik og derfor er der længe åbent for besøgende til ’Point of View’.

Alsik Nordisk Spa har i øvrigt gode sommertilbud til dig i hele juli og august måned, så du kan blive helt sommerklar. Du kan læse sommertilbudene ved at klikke hér.

Artiklen fortsætter under annoncen

Udover at se aftenlyset fra 16. etage hos Alsik, så er der gratis prøvesmagning af frikadeller i Restaurant Alsik, Alsik Spa rykker udenfor og klokken 22:30 vil alle kunne opleve et flot fyrværkeri over Alssund.

Artiklen fortsætter under annoncen

Festligheder i forbindelse med indvielsen af Byens Havn og Alsik starter fredag klokken 18 og du kan læse mere om aftenens program – klik hér.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
7. december 2022 Politik, Sønderborg

Placeringen af cykelsti fra Nybøl til Broager er godkendt

7. december 2022 Politik

På Teknik-, By og Borgerudvalgets møde tirsdag. kunne vi endelig godkende linjeførelsen på cykelstien Nybøl – Broager fra rundkørslen i Nybøl til lyskrydset i Broager. Det betyder også, at vi nu skal i dialog med berørte lodsejere, siger udvalgsformand Kirsten Bachmann til SønderborgNYT. “Den del af cykelstien, som går gennem Nybøl, bliver i første om […]

Læs mere...