Se indvielsen af Byens Havn fra Alsiks ’Point of View’

27. juni 2019 Erhverv

Sønderborgensere kan glæde sig til indvielsen af Byens Havn fredag, hvor også Alsik åbner officielt og hvis du vil have det store overblik over festlighederne, så tilbyder Alsik at se aftenlyset fra 16. etage.

”Vi glæder og til at vise sønderborgenserne aftenlyset over Sønderborg fra ’Point of View’ som holder åbent til klokken 21:30, hvor sidste hold sendes op med elevatoren. Det er helt enestående og dem der allerede har besøgt udkigsplatformen er begejstret”, siger COO Henrik Bille Pedersen fra Alsik.

Artiklen fortsætter under annoncen

For at gøre det nemt for dem der ønsker at besøge ’Point of View’ når Byens Havn indvies, har Visit Sønderborg rykket reservationsdisken udenfor hotellet hvor der også vil være en ’line up’, men da der bliver rift om pladserne, må der påregnes ventetid.

Når Byens Havn indvies fredag er det samtidig den officielle åbning af Alsik og derfor er der længe åbent for besøgende til ’Point of View’.

Alsik Nordisk Spa har i øvrigt gode sommertilbud til dig i hele juli og august måned, så du kan blive helt sommerklar. Du kan læse sommertilbudene ved at klikke hér.

Artiklen fortsætter under annoncen

Udover at se aftenlyset fra 16. etage hos Alsik, så er der gratis prøvesmagning af frikadeller i Restaurant Alsik, Alsik Spa rykker udenfor og klokken 22:30 vil alle kunne opleve et flot fyrværkeri over Alssund.

Artiklen fortsætter under annoncen

Festligheder i forbindelse med indvielsen af Byens Havn og Alsik starter fredag klokken 18 og du kan læse mere om aftenens program – klik hér.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
17. oktober 2021 KV21, Nordborg, Debat

KV21 – Debat: Ved at fokusere på de unges interessser vil vi få flere i arbejde eller uddannelse

17. oktober 2021 KV21

Byrådskandidat Jan Prokopek Jensen, Socialdemokratiet, skriver: Alle unge mellem 18 og 29 år i job eller uddannelse. Det er vores socialdemokratiske ambition i Sønderborg Kommune. Vi er på vej, i løbet af det seneste halve år er yderligere 200 kommet i arbejde eller uddannelse; men der er stadig for mange, der mangler et job eller […]

Læs mere...