Alt som det plejer ved den dansk-tyske grænse

4. januar 2016 112

Ved midnat er den svenske grænsekontrol trådt i kraft ved Øresundsområdet. Ved den dansk-tyske grænse i Sønderjylland er situationen mandag morgen helt normal.

“Der er ingen ændringer hos os her mandag morgen. Trafikken og de rejsende kan passere grænsen på helt normal vis”, siger vagtchef Jan Stokholm fra Syd- og Sønderjyllands Politi til TV Syd.grænse

Artiklen fortsætter under annoncen

Ved middagstid får vi formentlig et bud på om den situation bliver ændret, når statsminister Lars Løkke Rasmussen holder et pressemøde, som han ved midnatstide har bebudet på Facebook:

“Jeg forventer at holde et pressemøde om situationen mandag klokken 12”, skriver Lars Løkke Rasmussen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi har beredskab til at sikre, at vi kan håndtere de problemer med ophobning af illegale udlændinge i Danmark, den svenske beslutning kan skabe i Danmark”, skriver Lars Løkke Rasmussen videre på Facebook.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. juni 2021 Samfund, Sønderborg

Juridisk brevkasse: Advokathuset Muurholm svarer på læser-spørgsmål om ophævelse af fælles forældremyndighed

24. juni 2021 Samfund

Kære Brevkasse, Jeg har to drenge på 6 og 8 år med min ekskone. Vi har fælles forældremyndighed, og hun har bopælen på begge børn. Der har altid været et højt konfliktniveau, og vores samarbejde fungerer bare ikke. Børnenes mor overholder næsten ingen af de aftaler, som vi indgår med hinanden, herunder vedrørende samvær, og […]

Læs mere...