Alt som det plejer ved den dansk-tyske grænse

4. januar 2016 112 Skrevet af: Ole Kæhler

Ved midnat er den svenske grænsekontrol trådt i kraft ved Øresundsområdet. Ved den dansk-tyske grænse i Sønderjylland er situationen mandag morgen helt normal.

“Der er ingen ændringer hos os her mandag morgen. Trafikken og de rejsende kan passere grænsen på helt normal vis”, siger vagtchef Jan Stokholm fra Syd- og Sønderjyllands Politi til TV Syd.grænse

Artiklen fortsætter under annoncen

Ved middagstid får vi formentlig et bud på om den situation bliver ændret, når statsminister Lars Løkke Rasmussen holder et pressemøde, som han ved midnatstide har bebudet på Facebook:

“Jeg forventer at holde et pressemøde om situationen mandag klokken 12”, skriver Lars Løkke Rasmussen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi har beredskab til at sikre, at vi kan håndtere de problemer med ophobning af illegale udlændinge i Danmark, den svenske beslutning kan skabe i Danmark”, skriver Lars Løkke Rasmussen videre på Facebook.

13. april 2024 Sønderborg, Frivillige

Gå en tur på Kær og støt julemærkehjemmene

13. april 2024 Sønderborg

Lions Danmark har i årenes løb støttet Julemærkehjemmene med ca. 2,8 millioner kroner og nu inviterer klubberne i Sønderborg Kommune til, at du og alle andre kan møde op den 5. maj og gå 1000 meter, nyde naturen i godt selskab – måske med familien, nogle naboer, kolleger eller venner – og støtte Julemærkehjemmet Fjordmark. […]

Læs mere...