Andreas Peter Eckendörfer fra Augustenborg skal have ML-Prisen 2017

28. september 2017 Augustenborg

Automatiktekniker Andreas Peter Eckendörfer fra Augustenborg er også blandt prismodtagerne og på fredag får han overrakt ML-Prisen 2017 i Den Sorte Diamant i København.

Det skriver DI i en pressemeddelelse.

ML-Prisen 2017. Pressefoto

Artiklen fortsætter under annoncen

Andreas Peter Eckendörfer har gået på EUC Syd og været i lære hos Danfoss A/S. Han har, som de øvrige prismodtagere, afsluttet svendeprøven med et 12-tal og er herefter blevet indstillet til prisen af skolen og virksomheden i fællesskab. I indstillingen lyder det blandt andet:

”Andreas Peter Eckendörfer har under hele uddannelsen udvist stort engagement og selvstændighed. Han har virkelig formået at vokse i takt med at sværhedsgraden i opgaverne er vokset. Andreas Peter Eckendörfer har altid et smil på læben og er med til at gøre dagene i værkstedet sjovere, og han er en person, som både holdkammerater og kolleger har kunnet få råd og vejledning af. Han er super dygtig, og han har i dén grad fortjent en ML-Pris”, står der i indstillingen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Selv giver han følgende bud på, hvorfor netop han har skilt sig ud blandt de mere end 200 indstillede:

”Gennem min læretid har jeg ikke været bange for at gøre tingene selv, og jeg har været ansvarsbevist og overholdt mine deadlines. Og så har jeg fungeret godt socialt med kolleger og holdkammerater. Jeg er rigtig stolt og glad over at skolen og virksomheden har indstillet mig til ML-Prisen og påskønnet min indsats”, siger Andreas Peter Eckendörfer.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk