Anklager vil have 22-årig sex-forbryder i forvaring

26. november 2013 Uncategorized

Tirsdag blev dørene åbnet til retssagen mod den 22-årige kosovo-albaner, som har adresse i Sønderborg. Han anklages for voldtægt af ikke mindre end fire piger, hvoraf de to er under 15 år, trusler mod pigerne og deres familier, vold og frihedsberøvelse. Forbrydelserne er sket i Sønderborg og flere andre sønderjyske byer.

Siden det indledende retsmøde har sagen kørt for lukkede døre, hvor de fire piger har fortalt om deres oplevelser med den anklagede.

Den 22-årige, der tidligere er dømt for hjemmerøverier nægter sig skyldig i alle forhold. Men anklageren vil have de seks nævninge til at kende ham skyldig og give ham en forvaringsdom, der følges op med en udvisning til hjemlandet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er udsigt til en forvaringsdom til 22-årig sexforbryder fra Montenegro.

Der er udsigt til en forvaringsdom til 22-årig sexforbryder fra Montenegro.

Under retssagen har han erkendt, at han har været kærester med alle fire piger og også at han har været i seng med to af pigerne, mens de var under 15 år.

Artiklen fortsætter under annoncen

Forsvarer Hans Boserup er den næste, der skal tale i sagen – og der er afsat en dag til, at han kan holde sin procedure.

– Udvisning er udelukket, fordi manden har boet her hele sit liv, siger Hans Boserup til dr.syd. Han agter at anke sagen, hvis den ender med en forvaringsdom.

Dommen afsiges i december.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
9. august 2022 112, Sønderborg

12 bilister blitzet ved Nybøl Skole

9. august 2022 112

I denne og den kommende uge er politiet på skolestartskampagne og i den forbindelse har ATK mandag målt bilernes hastighed ved Nybøl Skole. I alt 12 bilister havde for travlt, så de får en kedelig hilsen fra os, skriver politiet på Twitter. Mandagens hurtigste bilist kørte 69km/t i en 50zone og den hastighed udløser dagens […]

Læs mere...