Astronauten Andreas besøger Sønderborg

12. oktober 2015 Uddannelse Skrevet af: Ole Kæhler

Den danske astronaut Andreas Mogensen kommer til Sønderborg tirsdag den 3. november, hvor han vil fortælle om sin tur i rummet. Det sker i koncertsalen på Alsion fra kl. 16 til 18.images (1)

Det er flyselskabet Alsie Express, der i samarbejde med Universe, Institut for Grænseregionsforskning ved Syddansk Universitet i Sønderborg, Alssund Gymnasiet og ingeniørforeningen IDA, står bag initiativet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Alle interesserede har mulighed for at overvære Andreas Mogensens foredrag, og det er gratis at deltage, skriver initiativtagerne i en pressemeddelelse.

Arrangørerne forventer stor interesse  for arrangementet og har derfor valgt at lægge det i koncertsalen, hvor der er plads til omkring 1.000 tilhører.

Fordelingen af billetter vil ske efter først-til-mølle princippet.

Den nøjagtige fremgangmåde vil blive offentliggjort i løbet af et par dage.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi fik bekræftelsen på Andreas’ besøg i weekenden. Selvom den nøjagtige tilmeldingsproceduren endnu ikke er endelig på plads, har vi alligevel valgt at offentliggøre Andreas’ besøg nu, for at interesserede kan sætte kryds i kalenderen”, siger marketingkonsulent Jan Jørgensen fra Alsie Express. Han forudser, at der bliver rift om adgangskortene.

 

22. juni 2024 Kultur, Sønderborg

Her kan du se Skt. Hans-bål

22. juni 2024 Kultur

I morgen, søndag, er det Skt. Hans og det fejres en masse steder i kommunen – og her kan du se de steder, som har fortalt SønderborgNYT, at de vil tænde bål. Meteologerne har lovet tørvejr – og heldigvis er der ikke varslet forbud mod at tænde bål. Fluepapiret: Til Sankt Hans er der både […]

Læs mere...