Backseat-koncert med perlerække af ørehængere

18. april 2013 Kultur

Det ene supergode rocknummer efter det andet flød afsted fra Backseat med Ivan Petersen i front og både unge og ældre i Sønderborghus nød torsdag  aften med det velspillende orkester og den fantastiske sanger.

Ivan Petersen på scenen i Sønderborghus.

 

– Det er herligt at spille i Sønderborg, fordi det er langt hjemmefra. Her kan vi flirte med pigerne uden at vores koner hører et suk om det, siger Ivan Petersen og forklarer så, at de vil spille numre fra deres seneste plade og der kommer heldigvis også nogle af de gode gamle sange.

Artiklen fortsætter under annoncen

Backseat er så heldige, at de har været i fjernsynet med en af deres koncerter – og det var på Charlie en aften klokken 20.

– Koncerter på Charlie er fra Damhuskroen og jeg var kommet til at sige, at så var det noget med rollator og blåt hår på dansegulvet, siger Ivan Petersen. den friske bemærkning førte til et hav af skriverier på facebook.

– For at slippe for at se på blåt hår, så hyrede vi bare Gladsaxe Pigegarde, der indtog pladserne foran scenen og så var det noget med lange flotte ben i netstrømper og den slags giver jo virkelig lyst til at spille, siger Ivan Petersen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Se Bo Bach Jensens koncertbilleder:

Skrevet af: Ole [email protected]
9. december 2023 Politik, Sønderborg

Økonomiudvalget skal tage stilling til Kommuneplan 2023 – 2035

9. december 2023 Politik

På onsdag skal Økonomiudvalget debattere og beslutte at godkende eller stemme imod Kommuneplanen, som rækker helt frem til 2035. Økonomiudvalget har tidligere besluttet at 14 perspektivområder til solceller og vindmøller skrives i Kommuneplan 2023-2035. På basis af drøftelser på temamøde fremlægger forvaltningen forslag til principper for vedvarende energiprojekter, VE-projekter – og dem skal Økonomiudvalget også […]

Læs mere...