Backseat-koncert med perlerække af ørehængere

18. april 2013 Kultur

Det ene supergode rocknummer efter det andet flød afsted fra Backseat med Ivan Petersen i front og både unge og ældre i Sønderborghus nød torsdag  aften med det velspillende orkester og den fantastiske sanger.

Ivan Petersen på scenen i Sønderborghus.

 

– Det er herligt at spille i Sønderborg, fordi det er langt hjemmefra. Her kan vi flirte med pigerne uden at vores koner hører et suk om det, siger Ivan Petersen og forklarer så, at de vil spille numre fra deres seneste plade og der kommer heldigvis også nogle af de gode gamle sange.

Artiklen fortsætter under annoncen

Backseat er så heldige, at de har været i fjernsynet med en af deres koncerter – og det var på Charlie en aften klokken 20.

– Koncerter på Charlie er fra Damhuskroen og jeg var kommet til at sige, at så var det noget med rollator og blåt hår på dansegulvet, siger Ivan Petersen. den friske bemærkning førte til et hav af skriverier på facebook.

– For at slippe for at se på blåt hår, så hyrede vi bare Gladsaxe Pigegarde, der indtog pladserne foran scenen og så var det noget med lange flotte ben i netstrømper og den slags giver jo virkelig lyst til at spille, siger Ivan Petersen.

Se Bo Bach Jensens koncertbilleder:

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
15. maj 2021 Gråsten, Samfund

BIOGAS: Svært for nogen at vide Nature Energy byggede uden at have fået lov

15. maj 2021 Gråsten

I Kværs sidder en undrende Hans Jørgen Vaarbjerg, som læste om forvaltningens redegørelse for sagsgangen omkring byggetilladelsen til Nature Energys biogasanlæg i Kværs og særligt, at redegørelsen viser, at forvaltningen først fik besked om, at byggeriet var i gang fik at vide fem uger inden Sønderborg Kommune på forlangende fra Miljø- og Fødevareklagenævnet forlangte byggeriet […]

Læs mere...