Bæredygtig bålhytte indvies

Bål. Arkivfoto
Bål. Arkivfoto
25. maj 2024 Samfund Skrevet af: Ole Kæhler

Den 4. juni kan Center for Verdensmål og samarbejdspartnere endelig byde alle velkommen til den meget fine ’Bæredygtig bålhytte for alle’, som står færdig på Skydebanevej 3a på Kær Vestermark. Den indvies mellem klokken 15 og 17. Bålhytten er primært bygget i ubehandlet træ og et universelt design sikrer adgang for alle.

Center for Verdensmål har de seneste par år, i tæt samarbejde med Rollespilsforeningen S.L.u.R.K. og Kærhalvøs Landsbylaug, arbejdet på at få lavet en bæredygtig bålhytte for alle på Kær Vestermark.

Artiklen fortsætter under annoncen

Efter et længerevarende samarbejde med Linjen A/S Arkitekter og med indspil fra vores erfarende Naturvejledere og handicaprådet, blev drømmene til målfaste streger på et papir, skriver Center for Verdensmål.

Projektet er hele vejen igennem forløbet blevet mødt med velvilje og vi retter en særlig stor tak til bidragsyderne: Nordea Fonden, Pulje til Borgerinitiativer, STARK fonden, LAG og Friluftsrådet.

Ved indvielsen vil der være taler fra de forskellige involverede parter, og arrangementet starter med velkomsttale ved formanden for Udvalget for Bæredygtighed og Landdistrikter Tom Hartvig Nielsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Arrangementet byder på en spiselig overraskelse til de fremmødte – tilberedt på bålhyttens nye faciliteter.

Af hensyn til forplejning vil arrangørerne meget gerne have jeres tilmelding senest den 28. maj

Tilmelding til mail: [email protected]

22. juni 2024 Politik, Sønderborg

Venstre mener der er brug for flere penge til det tekniske område

22. juni 2024 Politik

”Der et område, hvor der administrativt er brug for et løft, og det er på det tekniske område, hvor målsætningen om bosætning, flere studieboliger, byfornyelse og løft af vores by og landsbyområder, grøn og bæredygtig omstilling og vækst i vores virksomheder i kommunen, forudsætter, at der er ansatte til at håndtere byggesager, Augustenborg Masterplan, grønne […]

Læs mere...