BALS og SONFOR gør i fællesskab affaldsposer lettere tilgængelige

Ekstra affaldsposer kan hentes i BALS-butikkerne. Foto: Ole Kæhler
Ekstra affaldsposer kan hentes i BALS-butikkerne. Foto: Ole Kæhler
27. maj 2024 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Det skal være lettere at få fat i ekstra poser til affaldssortering og Brugsforeningen for Als og Sundeved, BALS, giver fra den 31. maj SONFOR en hjælpende hånd.

“Vi får affaldsposerne på hylderne i vores butikker og det gør vi, fordi vi også tænker i bæredygtighed”, siger den kommercielle chef i BALS, Karsten Hansen, til SønderborgNYT.

Det glæder SONFOR, at BALS vil tage poserne ind på hylderne i butikkerne – og det er en ordning, som gavner de kunder, der handler i butikkerne.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Hidtil skulle de ekstra poser til affaldssortering købes på genbrugspladserne eller i SONFORs kundeservice på Ellegårdvej – men fra 31. maj ligger de også i BALS’ butikker”, siger SONFORs kundeservicechef, Mette La Cour, til SønderborgNYT. Kunderne slipper for at køre til genbrugspladsen efter ekstra affaldsposer og kan i stedet tage dem med, når de alligevel handler dagligvarer.

Det affald, som skal i de forskellige poser er til mad, plastik og restaffald samt tekstil.

“Altsammen noget, som man ikke kan køre på genbrugspladsen. Når man har fyldt en pose, så skal den blot stilles ud ved siden affaldsbeholderne, så tager renovationen den med”, siger Mette La Cour.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hun tilføjer, at i august måned bliver der husstandsomdelt poser til tekstilaffald.

22. juni 2024 Politik, Sønderborg

Venstre mener der er brug for flere penge til det tekniske område

22. juni 2024 Politik

”Der et område, hvor der administrativt er brug for et løft, og det er på det tekniske område, hvor målsætningen om bosætning, flere studieboliger, byfornyelse og løft af vores by og landsbyområder, grøn og bæredygtig omstilling og vækst i vores virksomheder i kommunen, forudsætter, at der er ansatte til at håndtere byggesager, Augustenborg Masterplan, grønne […]

Læs mere...