Også BC Syd bliver Team Danmark Uddannelsespartner

30. oktober 2021 Uddannelse
Jesper Bitsch Bierbaum. Pressefoto
Jesper Bitsch Bierbaum. Pressefoto

Business College Syd er blevet udvalgt som Team Danmark Uddannelsespartner inden for erhvervsuddannelserne præcis som Sønderborg Statsskole også er det.

”Det betyder, at for unge eliteidrætsudøver er det fremover ingen hindring at kombinere passion for eliteidræt med en erhvervsuddannelse hos Business College Syd”, fortæller uddannelseschef Jesper Bitsch Bierbaum i en presssemeddelelse.

Konkret er titlen som Team Danmark uddannelsespartner med til at understrege, at Business College Syd gør en særlig indsats for eliteidrætselever på erhvervsuddannelserne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Business College Syds status som uddannelsespartner gælder også afdelingen i Mommark. Det vil sige, at virksomheder i hele Danmark, der vælger at samarbejde med den landsdækkende hovedforløbsskole om deres elevers uddannelse, i deres rekruttering af elever kan slå på, at eliteidrætsudøvere har særligt gode forhold, mens de er på skoleophold. Her er den nyopførte Danfoss arena med sportshal og fitnesscenter, som de unge kan få glæde af.

”Vi vil være med til at sikre, at vores elever bliver en succes med både deres eliteidræt og uddannelse. Derfor sætter vi fokus på elevens indsats og trivsel i både skole, idrætsliv og familien, da netop den sammenhæng mellem de tre er yderst vigtig for elevens performance såvel fagligt som sportsligt”, siger Jesper Bitsch Bierbaum.

Artiklen fortsætter under annoncen

I praksis betyder det, at der er en idrætskoordinator ansat, som sammen med studievejlederen bakker den unge op og sikrer forståelse for elevens mål i tæt dialog med elev, forældrene og foreningen.

Idrætskoordinator samler desuden skolens idrætsudøvere på tværs af skolens klasser og uddannelser, så de kan få et fællesskab, hvor de bakker hinanden op.

En særlig fordel som Team Danmark Uddannelsespartner er, at skolen får adgang til sparring, rådgivning og ikke mindst netværk og kompetenceudviklingsforløb for medarbejderne. Allerede i starten af 2022 skal skolens eliteidrætskoordinator og studievejleder derfor på kursus i ’Undervisning i Life Skills’.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Vi glæder os til 1. januar, hvor vi kan hejse Team Danmark-flaget og være med til at sikre Sønderborg Kommunes mål om, at flere unge får en erhvervsuddannelse med et attraktivt talentmiljø”.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
6. december 2021 COVID-19, Sønderborg

Antallet af Corona-smittede er stabilt – men højt

6. december 2021 COVID-19

Mandagens tal for antallet af personer i Sønderborg Kommune, som gennem den seneste uge er konstateret smittede med Corona er 294 – og det er ikke nævneværdigt flere eller færre end gennem de seneste dage. “Det ser ud til, at smitten har stabiliseret sig – men på et højt niveau. I lyset af den generelle […]

Læs mere...