BC Syd-elever: Årets Læreplads – Danfoss – er fantastisk

11. oktober 2018 Uddannelse

Business College Syd har kåret Danfoss A/S til Årets Læreplads 2018. Virksomheden er indstillet til kåring af en kontorelev indenfor administration.

Hvert år opfordrer Business College Syd alle elever i lokale virksomheder til at indstille og argumentere for, at netop deres elevplads er Årets Læreplads.

I år har to elever indstillet Danfoss til årets læreplads, og ud fra elevernes indstillinger konkluderer og fremhæver Business College Syd:

”Man føler virkelig, at man er en del af eliten, mår man er ansat som elev eller lærling på Danfoss. De har altid tid til en, de lytter til ens ønsker og behov, og forsøger på bedste vis at imødekomme disse. Man føler sig ikke som elev/lærling, men som en, der er ansat på lige vilkår med de andre”, skriver Vicki Herle Jürgensen, der er kontorelev med økonomi som speciale.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det samme mener Sandra Bruhn Hemmingsen, der er kontorelev med administration som speciale: ”Teamet, som jeg er med i, er ikke kun rigtig gode kolleger, men også som en lille familie for mig”, skriver hun i indledningen i sin indstilling til årets læreplads, og hun fortsætter:

”Vi kan have det sjovt sammen, men kan også støtte hinanden i svære perioder”.

Fokus på udvikling og trivsel

Danfoss gør meget for elevernes trivsel, deres personlige udvikling og uddannelse – for eksempel sender de hvert år op til fire elever til Texas for at de kan dygtiggøre sig i engelsk og for kontorelevernes vedkommende bl.a. i præsentationsteknikker på engelsk.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Jeg har i løbet af det ene år, jeg har været på Danfoss, udviklet mig mere personligt end jeg nogensinde har turdet drømme om, og her har Camilla Rossen håndteret elevernes trivsel på en fantastisk måde” skriver Vicky Herle Jürgensen om sin oplæringsansvarlige.

”Man bliver klædt på til at kunne gå ud og få sit drømmejob – de former en og giver en troen på, at alt er muligt, hvis man blot kæmper for det. Jeg er stolt af Danfoss, og jeg er stolt af at være en del af Danfoss DNA i mit virke som elev”, står der i Vicky Herle Jürgensens i sin indstilling.

Artiklen fortsætter under annoncen

Landets erhvervsskoler kårer hver især en række lokale vindere, der i november indstilles til landskåring som vinder hos Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. august 2022 Politik, Sønderborg

Der ser ikke ud til at være råd til skolerenoveringer og cykelstier i de kommende år

17. august 2022 Politik

Hvis byrådspolitikerne kigger i krystalkuglen lige nu, så er der udsigt til at der skal skrues alvorligt ned for renoveringen af blandt andet skoler og daginstitutioner i de kommende år og vi skal heller ikke regne med, at der laves ret meget cykelsti. Det skyldes, at kommunen ret uventet står med regningen for byggeriet af […]

Læs mere...