BC Syd-elever står klar i egne “døgnflue-butikker”

14. september 2015 Uddannelse

Fra tirsdag kl. 12 kan sønderborgensere kigge indenfor i Pelegade 44 – det tidligere Deichmann – og se BC Syd-elevers bud på, hvordan en butik kan indrettes.

Mere end en håndfuld butikker ser dagens lys tirsdag, men fredag slettes alle spor igen.

Indenfor døren er hele seks små butikker med varer fra Huset Torrés, Bahne, Inspiration, Zizzi, Tøjeksperten og Outdoor i Centrum og eleverne tager imod kunder tirsdag, onsdag og torsdag mellem 12 og 17.30. Fredag drejer de nøglen og rydder op igen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Travlhed hos Tøjeksperten.

Travlhed hos Tøjeksperten.

Eleverne fortæller, det er en del af deres uddannelse og formiddagstimerne bruges på eksamensopgaver, hvor de blandt andet skal måles på deres evne til kundebetjening, PR og deres viden om de varer, de tilbyder plus mange andre ting.

Artiklen fortsætter under annoncen

Slutteligt kåres den bedste butik i buketten og holdet i den går videre i en større konkurrence, hvor de allerbedste ender i et Danmarksmesterskab i Skills, som disciplinen kaldes.

Særligt eleverne, der har lånt varer fra Tøjeksperten og Outdoor i Centrum føler sig godt rustede til udfordringen, fordi de to butikker har givet sig tid til at sætte eleverne ind i, hvad det er for nogle varer, de har fået til deres lille butik.

SønderborgNYT har taget billeder af butikkerne – men det er langt mere spændende at opleve dem i virkeligheden.

billede

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. maj 2021 Kultur, Sønderborg

Pingvinreglementet – en Beatfortælling der genåbnede Sønderborghus

7. maj 2021 Kultur

Torsdag genåbnede Marianne Van Toornburg, Susan Ørum og guitaristen Mikkel Grue scenen i Black Spot i Sønderborghus efter nedlukningen og det gjorde de med Beatfortælling – en tankevækkende historie, som blev tilsat herlige sange med indhold, som passede glimrede ind i Susan Ørums fortælling. Og Sønderborghus’ medarbejder, Peter Tjørnelund var rigtig glad: “Det er rigtigt […]

Læs mere...