BC Syd inviterer til speeddating

7. december 2022 Uddannelse
Pressefoto
Pressefoto

Business College Syd inviterer til speeddating for virksomheder og elever på EUD & EUX Business, hvor de kan møde hinanden og forhåbentlig finde sammen. Lokale virksomheder, der søger elever inden for handel, detail og kontor, kan deltage i eventen, der finder sted den 24. januar kl. 9.50-14.10 på Business College Syd.

Virksomhederne får mulighed for at præsentere deres virksomhed og fortælle, hvordan det er at være elev og mulighederne for dygtiggørelse og om de fremtidsmuligheder, der er i virksomheden. Og naturligvis vil eleverne også gerne vide, hvorfor de skal vælge pågældende virksomhed, når de skal søge elevplads blandt mange spændende tilbud, skriver BC Syd i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Elevpladskonsulent Line S. Petersen ser frem til eventen og fortæller:

”Jeg håber, at eventen kan være med til at skabe nogle gode kontakter mellem virksomheder og elever. Forhåbentlig ender det med nogle gode elevpladsaftaler”.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
9. februar 2023 Gråsten, Uddannelse

Endnu et hold produktionsledere og agraøkonomer flyver fra landbrugsskolen

9. februar 2023 Gråsten

Endnu et hold produktionsledere og et hold agrarøkonomer er dimitteret fra Gråsten Landbrugsskole, og det blev markeret ved en dimissionsfest på skolen. Ved festen var der hæder til de nyuddannede produktionsledere og agrarøkonomer, og desuden var der uddeling af fire legater fra Grænsefonden, som arbejder for styrkelse og udvikling af danskheden i grænseegnene. Simon Faber […]

Læs mere...