BC Syd: Kontorelev styrede Rotary-seminar

26. marts 2019 Uddannelse

Når Didde Nissen snart er udlært, er det med en noget anderledes fagprøve.

Da Rotary forleden holdt President Elect Training Seminar på Business College Syd, var det Didde Nissen, der stod for den administrative del i forbindelse med organiseringen og afviklingen af eventet.

Det var Rotary Syd, der havde arrangementet, som led i at Elsebeth Christmas-Møller, Sønderborg, beklæder guvernørposten i den kommende periode. På træningsseminaret deltog blandt andre nuværende og kommende medlemmer med tillidshverv, så de kunne blive klædt på til opgaven hjemme i de lokale klubber.

Artiklen fortsætter under annoncen

Didde Nissen siger:

”Først var det en smule overvældende at sidde med ansvaret for et event med 250 personer, men da først jeg kom i gang, fandt jeg ud af, at jeg kunne bruge alt det jeg havde lært i min kontoruddannelse. Derefter gik det meget bedre”.

Faktisk var Rotary så glad for Didde Nissens indsats, at hun under mødet blev kaldt op på scenen, hvor hun fik blomster og bragende klapsalver fra forsamlingen for sin sikre afvikling af eventet.

”I Rotary Syd glæder vi os over et veloverstået arrangement, og vi har lært meget af Didde, som vi kan bruge, når vi allerede om lidt skal i gang med at arrangere Rotarys distriktskonference i september”, siger Elsebeth Christmas-Møller i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Til juni er Didde Nissen udlært og med konferencen veloverstået er hun fuld af selvtillid, når jagten på et job på kontor går ind:

”Jeg er klar på nye udfordringer og glæder mig til at skulle i gang med at arbejde”.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. december 2021 Uncategorized

Vand på Sønder og Nørre Havnegade

5. december 2021 Uncategorized

Søndag aften kom vandet op på Sønder Havnegade og ved Nørre Havnegade – ud for Promenadens ishus – steg vandet udenfor afspærringen, mens der var tørt indenfor den. Ved Rytterstatuen var der også vand på gaden. Vandstanden toppede omkring klokken 20, hvor DMI havde varslet at vandstanden ville være op til en meter over daglig […]

Læs mere...