BC-Syd: Inspiration-holdet vandt plads til DM i Skills

21. september 2015 Uddannelse

Mandag morgen blev vinderne i den lokale Skills-konkurrence fundet og det betyder, at fire elever fra BC-Syd skal videre til DM.

Josefine, Niclas, Casper og Lasse er lokale mestre i Skills.

Josefine, Niclas, Casper og Lasse er lokale mestre i Skills.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fra tirsdag til torsdag i sidste uge, havde et hold BC-Syd-elever deres egne små butikker i det tidligere Deichmann i Perlegade i Sønderborg. Sønderborg-butikker havde lånt varer ud, så hver gruppe kunne indrette deres butik, som de synes, en butik skal se ud og samtidig ruste sig med viden om varerne, så de blev i stand til at give en god betjening.

“Der var ikke den store forskel mellem os, der havde Inspiration og det hold, der fik andenpladsen”, siger Josefine til SønderborgNYT. Hun var ovenud lykkelig for sejren. Især fordi den førte en buket blomster med sig.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi var en smule bedre, der hvor der kom en såkaldt mystery-shopper rundt i vores butikker”, siger Josefine, som er sikker på, at det gav den lille forskel, som sikrede sejren”, siger Josefine.

Mystery-shopperen blev sendt ind i det tidligere Deichmann af BC Syd – og efter rundturen blev der sat karakterer udIMG_0899 for forskellige parametre, som eleverne blev målt på. Forskellen mellem butikkerne var stor – helt fra bare fem til 35 point.

Artiklen fortsætter under annoncen

En lærer mener, at Inspiration-holdet også gjorde en forskel ved, at de alle fire var i butikken fra 8 morgen til efter lukketid, hvor andre havde lavet vagtplaner og værnet om fritiden.

Umiddelbart efter udnævnelsen smuttede vinderholdet på kontoret, hvor de bad om fri den efterfølgende time.

“Vi må altså ned i Inspiration og fortælle, vi vandt”, siger vinderne.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. august 2022 Samfund, Sønderborg

TrygFonden giver penge til to projekter i Sønderborg

19. august 2022 Samfund

TrygFondens regionale råd i Region Syddanmark har uddelt penge til en række nye tryghedsskabende initiativer og projekter i regionen. I kategorien Børn og Unge får Sønderborg Andelsboligforening 746.882 kroner til projektet  ’Kulturfrontløber’, skriver Trygfonden i en pressemeddelelse. Et mål for TrygFonden er, at flere voksne kan realisere og fastholde en sund livsstil, have et trygt […]

Læs mere...