Beboere i Amaliehaven fik ikke stemt

27. maj 2014 Uncategorized

Fordi ledelsen på Amaliehaven beholdt de ældre borgeres valgkort på kontoret, så fik de ældre på centret ikke stemt til EU-valget.valg

– Valgkortene havde vi på kontoret, fordi flere af de ældre ellers ville have været afsted og stemme, straks når de fik dem, siger centrets leder.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Jeg tager dyb afstand fra, at de ældre ikke fik mulighed for at stemme til valget. Om det så skyldes, at de ældre ikke kan finde ud af, hvornår de egentlig skal gøre det, er ikke et argument for, at de personlige valgkort deponeres, siger formanden for seniorrådet, Preben Storm til Sønderborg Nyt.

I alle de år, han har deltaget i politik, har han ikke tidligere oplevet, at der ikke blev sørget for, at de ældre på samtlige plejecentre fik sat deres krydser.

Det var først da en pårørende,  stillede spørgsmål om de ældres deltagelse i valget, det kom frem, at de ældre ikke havde fået udleveret deres personlige post.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. september 2022 REGIONALT, Debat

Debat: Sønderborg bør satse på 100 procent grøn fjernvarme

26. september 2022 REGIONALT

Marianne Karlberg, Spidskandidat for Frie Grønne, Sydjyllandskredsen, skriver: Sønderborg Kommune har fuld fart på planerne om at udrulle fjernvarme i store dele af kommunen. Det giver rigtig god mening – klimakrisen, stigende energipriser og krigens rasen i Ukraine byder os at sætte turbo på at finde alternativer til vores olie- og gasfyr. Sønderborg Kommune har faktisk […]

Læs mere...