Beboere i Amaliehaven fik ikke stemt

27. maj 2014 Uncategorized

Fordi ledelsen på Amaliehaven beholdt de ældre borgeres valgkort på kontoret, så fik de ældre på centret ikke stemt til EU-valget.valg

– Valgkortene havde vi på kontoret, fordi flere af de ældre ellers ville have været afsted og stemme, straks når de fik dem, siger centrets leder.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Jeg tager dyb afstand fra, at de ældre ikke fik mulighed for at stemme til valget. Om det så skyldes, at de ældre ikke kan finde ud af, hvornår de egentlig skal gøre det, er ikke et argument for, at de personlige valgkort deponeres, siger formanden for seniorrådet, Preben Storm til Sønderborg Nyt.

I alle de år, han har deltaget i politik, har han ikke tidligere oplevet, at der ikke blev sørget for, at de ældre på samtlige plejecentre fik sat deres krydser.

Det var først da en pårørende,  stillede spørgsmål om de ældres deltagelse i valget, det kom frem, at de ældre ikke havde fået udleveret deres personlige post.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. september 2021 Politik, Sønderborg

Når det gælder penge til Arne-pension venter borgmesteren på KL

24. september 2021 Politik

Borgmester Erik Lauritzen har bemærket, at regeringen lægger op til, at det er ved at skrue på indsatsen på at hjælpe unge i arbejde, der skal findes penge til at finansere den kommunale del af Arne-pensionen. “Men først skal regeringen forhandle med KL og først derefter kan vi sige, hvor regeringen foreslår, vi skal finde […]

Læs mere...