BELONGING vil fremme børns trivsel i skolerne – fordi nok er nok!

26. november 2019 Uddannelse

Voksne og børn i hele Danmark rapporterer om et markant fald i trivsel og en kraftig stigning i ensomhed og mental stress. Det sættes der fokus på i MultiKulturhuset den 19. december klokken 19

Vore lokale udfordringer afspejler en global epidemi, der underminerer grundlaget for venskab, familie, samfund og civilisation. Ban Ki-Moon, generalsekretær for de Forenede Nationer sagde: “Løsninger på ét problem skal være løsninger for alle .”

BELONGING handler om fællesskab gennem forskellighed og rummer en metode til at skabe reelle løsninger på vores udfordringer. Grundlaget er en videnskabelig logik, et universelt hvordan, som er beskrevet, peer-reviewed og udgivet af World Scientific. To af medforfatterne er danske.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det, BELONGING har bragt frem i vores lærere, elever, skoler og vores samfund, er næsten ufatteligt. Min drøm for BELONGING er, at det vokser fra Mirano til verden”, siger Alessio Morassut, leder af grundskolerne, Mirano, Italien

Deltag sammen med Lynnclaire Dennis, leder af det internationale, tværgående forskerteam, der står bag BELONGING-metoden.

Vi starter en dialog om den globale rolle, som Sønderborg kan spille ved at fremme sundhed, velvære, glæde og positive relationer på en praktisk måde i hverdagen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Udgangspunktet er hvad vi kan gøre for at fremme vores børns trivsel i skolerne, lærere og forældre i Sønderborg Kommune.

Ring eller send en e-mail for at tilmelde dig dialogen i Multikulturhuset.

Mailadresse: Bodil@belonging.dk

Telefon 28 57 58 99

Læs meget mere HER på LINKET

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. november 2021 Uddannelse, Sønderborg

Statsskolen gør klar til Maskerade

29. november 2021 Uddannelse

I weekenden blev der øvet intenst af hele det hold, som er en del af Statsskolens årlige musical, der har premiere på fredag. Og mens der blev øvet, blev der også syet lystigt på det tøj, som skuespillerne skal have på. “Vi har generalprøve på onsdag og den dag er det afgangsklasser fra folkeskoler, som […]

Læs mere...