Benny Engelbrecht høstede måske en enkelt ny stemme

17. juni 2015 Sundeved
IMG_0543

Benny Engelbrecht og hans partivenner fanger vælgernes opmærksomhed.

Onsdag middag nåede Benny Engelbrecht til Borgen uden forsinkelser og det er sjældent, at en politiker kan holde sin tids- og køreplan i en valgkamp.

Artiklen fortsætter under annoncen

En enkelt vælger gjorde ham opmærksom på, at han havde stemt og åbenbart var det ikke på Benny Engelbrecht eller Socialdemokraterne.

“Det gør ikke så meget, når bare du ikke stemte på den blå lejr”, siger Benny Engelbrecht til vælgere. Og der blev kvitteret med et svar, der gjorde det tydeligt, at der bestemt ikke blev stemt på Lars Løkke og hans side af Folketinget.

Gevinst

Når Benny Engelbrecht og andre lokale politikere tager rundt i kommunen, så bliver de fulgt af partikammerater – og de vælgere, der kommer og får en snak, det er som regel dem, der i forvejen stemmer på kandidaten.

Artiklen fortsætter under annoncen

Benny Engelbrecht forklarer kvinden med lys jakke, hvor det er bedst, hun sætter sit valgkryds.

Benny Engelbrecht forklarer kvinden med lys jakke, hvor det er bedst, hun sætter sit valgkryds.

Ved Borgen blev der straks kaldt på Benny Engelbrecht, fordi en af hans partikammerater stod med noget så sjældent som en, der ikke havde bestemt, hvor hun skulle sætte sit kryds.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og det med at placere et kryds på stemmesedlen  havde Benny Engelbrecht ingen problemer med at forklare.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
9. februar 2023 Gråsten, Uddannelse

Endnu et hold produktionsledere og agraøkonomer flyver fra landbrugsskolen

9. februar 2023 Gråsten

Endnu et hold produktionsledere og et hold agrarøkonomer er dimitteret fra Gråsten Landbrugsskole, og det blev markeret ved en dimissionsfest på skolen. Ved festen var der hæder til de nyuddannede produktionsledere og agrarøkonomer, og desuden var der uddeling af fire legater fra Grænsefonden, som arbejder for styrkelse og udvikling af danskheden i grænseegnene. Simon Faber […]

Læs mere...