Benny Engelbrecht og bagland klar til valgkamp

30. marts 2015 Politik

Uanset hvornår statsministeren vælger at trykke på valgknappen, så er Socialdemokraterne i Sønderborgkredsen

” width=”267″ height=”189″ /> Benny Engelbrecht er helt klar til kamp fra det sekund der trykkes på knappen.

klar. På det ordinære kredsrepræsentantskabsmøde lørdag den 28. marts genvalgte man skatteminister Benny Engelbrecht som folketingskandidat, skriver Socialdemokraterne i en pressemeddelelse.

“Jeg er klar til fire år mere. Ja, jeg tager skam gerne mindst to valgperioder mere som skatteminister, hvis det er det, vælgerne og statsministeren ønsker,” sagde Benny Engelbrecht spøgefuldt i sin beretning til partiet.

“Jeg er meget ydmyg over den opgave jeg har fået, men jeg har ikke tænkt mig at ligge under for, at både medier og opposition foretrækker at slå på de af os, der tør tage debatterne. Jeg opfatter det nærmest som et adelsmærke som socialdemokrat, at jeg er blevet angrebet fra det sekund jeg satte benene i mit ministerium,” sagde Benny Engelbrecht.

“Indsatsen mod skattely har aldrig været stærkere! Bekæmpelsen af social dumping er nu atter skærpet, og med

Jette Damsø og Bendt Olsen har planer om at samle stemmer til Benny Engelbrecht.

Jette Damsø og Bendt Olsen har planer om at samle stemmer til Benny Engelbrecht.

regeringens skattereform, der udmøntes i disse år, er det blevet markant mere attraktivt at gå på arbejde, end at være på overførselsindkomst,” sagde Benny Engelbrecht med drilsk henvisning til partiet Venstres angreb på kontanthjælpsmodtagere.

“I dag er der blot cirka 600 kontanthjælpsmodtagere, for hvem det er lidt mere attraktivt at være på overførselsindkomst end tage et lavtlønsarbejde – og når skattereformen er fuldt indfaset, er der ingen, for hvem det ikke kan betale sig at gå på arbejde. Det demonstrerer jo det blålys, Venstre prøver at ryste danskerne med i et valgår.”

Benny Engelbrecht er bosat i landsbyen Adsbøl og har siden 2007 været valgt til Folketinget i den kreds han selv bor i.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk