Beskæftigelse højt på dagsordenen i Kongsvang Cleaning & Facility

4. november 2020 Erhverv
Foto: Kongsvang
Foto: Kongsvang

Det er en ganske særlig aftale, vi netop har sat vores underskrift på. Med underskriften forpligter vi os ikke alene på at levere rengøring af høj kvalitet i Sønderborg Kommune. 

Det var nemlig afgørende for Sønderborg Kommune, at vinderen af dette udbud også har et ønske om, og er i stand til, at tage et socialt ansvar for at få flere af kommunens borgere i arbejde. Så nu glæder vi os til at bevise, at Sønderborg har valgt den helt rigtig partner til opgaven: 

“Vi har allerede et virkelig godt samarbejde med Sønderborg Kommune, så vi er enormt glade for, at det samarbejde og vores gode relation med kommunen skal fortsætte. Jeg ser det faktisk som lidt af et privilegie, at vi, og vores dygtige medarbejdere i Sønderborg, fortsat skal servicere kommunens borgere og medarbejdere”, fortæller regionschef i Kongsvang, Jette Jacobsen.

“At vi så kobler en spændende beskæftigelsesindsats på, det gør jo kun det videre samarbejde endnu mere interessant, siger hun i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kræver en målrettet indsats

Netop aftalen om en indsats på beskæftigelsesområdet, er noget, vi ser meget frem til, fortæller vhef for HR, Udvikling & Kommunikation i Kongsvang, Cathrine Curting: 

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi har en lang historik og god erfaring med at få folk i arbejde, som ellers har haft svært ved at få foden ind på arbejdsmarkedet. Så vi tror på, at vi kan gøre en forskel for de borgere i Sønderborg Kommune, som har et ønske om at blive selvforsørgende, men mangler en arbejdsgiver, der giver dem chancen og de rette vilkår for at lykkes”. 

Artiklen fortsætter under annoncen

Det kræver et stærkt fokus på det enkelte menneskes motivation, forklarer hun: 

“I Kongsvang sorterer vi ikke folk fra, fordi de ikke har lange uddannelser eller fordi, de ikke taler flydende dansk. Vores erfaring er tværtimod, at det der virkelig gør en forskel, det er, om personen er motiveret for at arbejde og ønsker at gøre en indsats”, siger Cathrine Curting.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Så skal vi nok hjælpe med alt det andet. Sprogundervisning, en god mentor, faglig udvikling og opbygning af en arbejds-identitet”, fortæller hun og uddyber: 

“Det handler grundlæggende om, at vi ser på hele mennesket. Hvad kommer personen med. Hvor ligger vedkommendes potentiale og hvilke udfordringer skal vi tage hensyn til og arbejde med. Her er alle mennesker forskellige og for at lykkes med en god beskæftigelses-indsats, så kræver det, at vi møder hver enkelt med nysgerrighed, velvilje og også tålmodighed”.

Med den nye delaftale bygger vi videre på fem års solidt samarbejde med kommunen.

Derfor har vi også allerede et stærkt team af dygtige medarbejdere i Sønderborg og nu glæder vi os meget til på sigt at byde endnu flere Sønderborg-borgere velkomne i Kongsvang. 

Du kan læse mere om Kongsvang Cleaning & Facility på firmaets hjemmeside.

Aftalen træder i kraft fra den 1. december.

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
8. december 2021 KV21, Sønderborg

KV21: Ellen Trane Nørby bliver ny formand i Sønderborg Forsyning

8. december 2021 KV21

Venstres Ellen Trane Nørby tog ikke selv en udvalgsformandspost, da partiet konstituerede sig og det er der en god forklaring på. “Vi skal bruge vores mandater bedst muligt og derfor har jeg fået formandsposten i Sønderborg Forsyning. Det er en vigtig post, hvor jeg blandt andet vil være med til at sikre, at det kommende […]

Læs mere...