Besøg EUC SYDs mange boder med lopper, kaffe, kager og meget andet

2. februar 2023 Uddannelse

Fredag mellem klokken 15 og 19 inviterer IB-elever til event på EUC Syd, hvor de samler penge ind til Danmarks Indsamling. Til eventet sælger eleverne kaffe,te og hjemmebagte kager, og der vil være boder, hvor gæster har mulighed for at deltage i konkurrencer og aktiviteter, eller gøre et godt køb med elevernes producerede ting eller handle i loppemarkedsboden.

Som en del af IB-uddannelsen skal eleverne gennemføre et projekt i form af bl.a. samfundstjenstlige aktiviteter. Indsatsen skal være ulønnet og ligge udenfor skoletiden for, at det tæller med i studiet og dermed fører til, at eleverne i sidste ende kan få deres IB Diploma. Og det er et krav, at arbejdsopgaverne er indgået via skolen og godkendt af skolen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det skriver EUC SYD i en pressemeddelelse.

Derfor har IB-eleverne i deres CAS-projekt for 4. gang valgt at deltage i Danmark Indsamling, og har siden efteråret brugt deres CAS-lektioner til at idégenerere, planlægge og forberede eventet. De sælger kaffe/te og hjemmebagte kager samt ting som keramik, fotos og håndarbejde, som de har fremstillet i faget Visual Art. Der vil ligeledes være boder, hvor gæsterne kan deltage i konkurrencer og aktiviteter, eller gøre et godt køb i loppemarkedsboden.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kl. 17.00 udvides eventet så med åbning af International FoodFestival i Farverihallen, hvor gæster kan købe madbilletter ved indgangen.

Madbilletterne kan bruges i boderne, der serverer mad fra forskellige lande. Og det er selvfølgelig ikke tilfældigt, hvilke lande og opskrifter, der er repræsenteret – det er de lande, som elever selv stammer fra.

Alle er velkomne til eventet og inviter meget gerne familie og venner med. Al indtægt fra eventet går ubeskåret til Danmarks Indsamling.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk