Betina Wichmann Knudsen chef for byråds- og direktionssekretariatet

22. september 2016 Uddannelse

Betina Wichmann Knudsen er ansat som chef for byråds- og direktionssekretariatet. Hermed får Sønderborg Kommune en erfaren og rutineret chef, der sammen med sine medarbejdere skal servicere byrådet og direktionen i Sønderborg Kommune.

Betina Wichmann Knudsen kommer fra en stilling som afdelingschef i Vejen Kommune med ansvar for HR, intern service, jura og IT. Hun har tidligere arbejdet som sekretariatschef i Køge Kommune, personalekonsulent i Solrød Kommune og som jurist i Statsforvaltningen i København, skriver Sønderborg Kommune i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Betina Wichmann vil ligeledes få titlen som chefjurist på rådhuset og dermed falder endnu en brik på plads i omstruktureringen af administrationen på rådhuset. Betina Wichmann får en særlig opgave med at forberede modtagelsen af et nyt byråd i 2018.

Selv begynder hun i sit nye job til november.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. maj 2022 Erhverv, Sydals

Ved Lysabild bygges der en solcellepark som tager hensyn til biodiversiteten

25. maj 2022 Erhverv

Nordic Solar vil have mere fokus på biodiversitet i solparker. Den danske solenergivirksomhed tog forleden første skridt til en ny stor solpark på Als og den er udviklet med et særligt hensyn til biodiversitet i området på og omkring parken. Borgmester Erik Lauritzen, biodiversitetskonsulenter og Nordic Solar tog første spadestik til biodiversitetsprojektet for den nye […]

Læs mere...