Billige billetter til En Søndag på Als netop nu

15. april 2013 Kultur

Det er en rigtig god idé at få købt sig en billet i en fart, hvis der skal spares lidt og man ikke vil gå glip af årets Søndag på Als.

Frem til den 30. april koster en billet 300 kroner. Herefter stiger den til 350 og den pris holder frem til 30. juni, hvor der lægges yderligere 100 kroner oveni. Fra den 8. august er prisen 500 og købes billetten ved indgangen den 18. august skal der trækkes 550 kroner op af tegnebogen.

Konceptet for en Søndag på Als er musik af høj kvalitet, koblet med en spændende naturoplevelse med fjordudsigt – og alt dette, krydret med lækkerier til ganen fra hjemmelavede eller indkøbte luksus madkurve, gør at alle oplevelsessanser bliver udfordret på dagen. Denne unikke oplevelsescocktail tiltrækker hvert år ca. 5-6.000 personer, til regionens største open air slotskoncert.

Artiklen fortsætter under annoncen


Musikalsk er der tale om klassiske evergreens, musical highlights, danske klassikere, vokalsang og kendte pop/rock og soul/jazz numre samt folkemusik, så der er serveret til en forrygende musikalsk cocktail.
Publikum medbringer selv borde, stole og tæpper, og som tidligere år er der mulighed for at medbringe sin egen hjemmelavede picnickurv eller købe frokosten i de opstillede salgstelte. Det eneste man ikke selv må medbringe er øl, vin og vand (som vil blive konfiskeret ved indgangen), men kaffe / the og en snaps til silden er velkommen. Publikum har adgang til koncertområdet fra kl. 10:00 hvor der er en unik mulighed for at overvære lydprøverne. Selve koncerten varer ca. 4½ time med start kl. 12:25 og slut kl. 17:05.

Artiklen fortsætter under annoncen

Billetter, program mv. se alskoncert.dk

 

Skrevet af: Ole [email protected]