Biografgængere mødtes med Mick Øgendahl i Kinorama

12. januar 2017 Kultur
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

Torsdag eftermiddag stod Mick Øgendahl og filminstruktør Rasmus Heide i Sønderborg, hvor de ville fortælle biografgængerne, som havde købt billet til forpremieren på Alle for Tre lidt om filmen.

Og til alles store lykke, så var der udsolgt.

“Der er udsolgt og det gik rigtigt stærkt. Ikke på grund af vores annonceringer, men fordi vi slog forpremieren op på Facebook”, siger Kinoramas ejer til SønderborgNYT.

Mick Øgendahl og Rasmus Heide er, som udgangspunkt, ret tilfredse med filmen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det er altid svært at vurdere sin egen præstation, men som udgangspunkt er jeg tilfreds”, siger Mick Øgendahl og fortæller, hvorfor de lige valgte at tage turen til Sønderborg.

“Det er meget enkelt. Vi kommer på alle kanter af landet”, siger han til SønderborgNYT.

Forsigtig start på tredje film

“Ideerne opstod, da vi snakkede frem og tilbage og den tredje film kan noget nyt, men har samtidig genkendelighed fra de to andre film”, siger Rasmus Heide.

Om handlingen siger Mick Øgendahl kort:

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det handler om en familie, hvor faderen pludselig dør og sønnerne skal arve. Den ældste søn mener selvfølgelig, at han skal arve det hele”.

“Og i filmen kommer hans grådighed til at fylde meget og hans eget savn af faderen gennem hele opvæksten får ham til at reflektere over tingene. Han er nemlig heller ikke en god far”, siger Mick Øgendahl.

“Og det er en problematik, som vi kender. Nemlig at vi bruger mere tid på arbejde og karriere end vi gør på familien”, siger Rasmus Heide. Og dermed er der en kobling mellem alvor og humor.

Artiklen fortsætter under annoncen

Instruktør på kommune-støtte

Efter publikum havde sat sig tilrette i de magelige stole, gik Mick Øgendahl op foran lærredet og bød velkommen.

“Og nu vil jeg lige undskylde mit udseende. Altså ikke sådan i bred almindelighed, men at jeg har fuldskæg. Sagen er, vi er ved at indspille endnu en film om Tarok og jeg skal være hest. Fuldskægget gør ikke, jeg ligefrem ligner en hest, men det gør jeg så andre steder”, siger Mick Øgendahl og præsenterer så instruktør Rasmus Hedie.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Han er en vigtig mand og nu tror i måske, vi kan li’ hinanden eller li’ at arbejde sammen. Men sådan er det slet ikke. Men Rasmus Heide er vigtig for os, fordi der følger så mange kommunale støttekroner med ham. Prøv at se hans store hoved. Det er fyldt med vand og det er fra dengang hans forældre kylede ham i gulvet lige efter fødslen. Der er jo heller ingen af jer, der ligefrem ønsker at sidde bag ham i biografen”, siger Mick Øgendahl.

Undskylder en scene

“Der er en scene i filmen, hvor Mick Øgendahl er nøgen og vi har valgt ikke at pille den ud, fordi den giver de mandlige biografgængere selvtillid – og den får kvinderne til at sætte pris på det, som de har derhjemme”, siger Rasmus Heide.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg hører ellers, at biograferne udleverer håndklæder, som kvinder kan sidde på, når de ser den scene”, siger Mick Øgendahl og afslører, at han faktisk træner.

“Tirsdag og onsdag løbetræner jeg. Jeg løber 20 kilometer, hvis jeg gider. Torsdag og fredag restituerer jeg og det vil sige, jeg fylder mig med bananer og bajere. Ja, jeg kan godt nok ikke li’ bananer, så der ryger ekstra bajere ned i stedet. Og weekenden. Ja, der står den på tømmermænd”, siger han.

Om der kommer en fjerde film?

“Det kan jeg svare helt klart og tydeligt på”, siger Mick Øgendahl.

“Måske”.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. juni 2023 Kultur, Sønderborg

Skarp og underholdende sommerrevy

4. juni 2023 Kultur

Dette års udgave af Sønderborg Sommer Revy Show kommer flot omkring i adskillige aktuelle numre – og flere af dem er lokale. Der er lidt om ringridning, Als-Fynbroen, borgmesteren, vindmøller og så alt det andet fra nær og fjern, som de fleste af os også har en mening om. Hvis du kan li’ at blive […]

Læs mere...