Biomasseanlæg indviet i weekenden

22. juni 2015 Sundeved

Af Erik Stenumgaard

Borgmester Erik Lauritzen​ indviede i weekenden det nye biomasseanlæg i Glansager.

Hr. Jensens Jasskapel.

Hr. Jensens Jasskapel. Foto: Erik Stenumgaard

Biomasseanlægget skal sammen med Central Solparken levere CO2-neutral varme til områderne Vollerup, Spang, Høruphav, Hørup og Kirke Hørup, og det understreger således visionen om at udbrede miljøvenlig fjernvarme.

Artiklen fortsætter under annoncen

I sin tale, hvor borgmester Erik Lauritzen roste Sønderborg Fjernvarme for sammen med Gråsten Fjernvarme at gå foran med hensyn til nedbringelse af CO2-udledningen i kommunen, udtrykte han en smule bekymring for, hvorvidt den nye regering vil holde fast i målsætningen om at nedbringe CO2-udledningen på landsplan.

Den røde snor klippes. Foto: Erik Stenumgaard

Den røde snor klippes. Foto: Erik Stenumgaard

Artiklen fortsætter under annoncen

Erik Lauritzen klippede den røde snor, hvorefter gæsterne kunne gå rundt på anlægget og få oplysninger af de mange medarbejdere, som stod klar i let genkendelige grønne T-shirts.

Underholdningen stod Hr. Jensens Jasskapel for, mens der blev serveret ringriderpølser og vand fra boderne.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
9. maj 2021 GF2020, Kultur, Sønderborg

Genforenings depeche kommer til Nordborg og Sønderborg

9. maj 2021 GF2020

Søndag formiddag blev en depeche sendt afsted fra Aabenraa og den næste måned, skal depechen rundt til forskellige byer i hånden på løbere fra 25 sønderjyske foreninger og løbeklubber. Tirsdag eftermiddag kommer depechen til Nordborg og fredag eftermiddag kommer den til Sønderborg og arrangementet er en del af fejringen af Genforeningen og det er DGI […]

Læs mere...