BIOS må bede om hjælp 

3. juni 2015 REGIONALT

BIOS, som overtager ambulancedriften i Region Syddanmark, beder regionen om at kompensere for de manglende reddere ved at ansætte udenlandske reddere og tillade at ansætte flere elever.

Selskabet mangler knap 100 reddere.BIOS20Ambulance20Services20Danmark1

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg havde selvfølgelig håbet, at vi ville være nået endnu længere med rekrutteringen på nuværende tidspunkt, men vi må se i øjnene, at jobmarkedet er stærkt presset#, siger adm. direktør i BIOS, Morten Hansen i en pressemeddelelse.

“Derfor vil vi nu, sammen med Region Syddanmark, kigge på mulighederne for at kompensere for underskuddet af reddere i regionen, f.eks. ved at benytte udenlandske reddere og ved at forhøje indtaget af elever”.

Videre siger han i pressemeddelelsen:

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi overvejer desuden indledningsvist at køre al vores sygetransport med ST-chauffører og ikke uddannede reddere, som tidligere annonceret. Vi vil blandt disse ST-chauffører rekruttere til vores elevuddannelse og således også ad denne vej sikre et større elevoptag i BIOS”.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
8. februar 2023 Politik, Sønderborg

Borgerne kan stadig tippe kommunen om ulovligheder via Whistleblowerordningen

8. februar 2023 Politik

På Økonomiudvalgsmødet onsdag var der enighed om, at Whistleblowerordningen skal fortsætte som hidtil og det var der bred enighed om, siger borgmester Erik Lauritzen umiddelbart efter mødet. Whistleblowerordningen for medarbejdere og leverandører er lovpligtig, men Byrådet har tidligere besluttet, at borgere også skal have adgang til at bruge ordningen. Fra borgerne kom der 26 henvendelser, […]

Læs mere...