BIOS vil uddanne flere reddere

17. september 2015 REGIONALT Skrevet af: Ole Kæhler

Ambulancefirmaet Bios gik onsdag i gang med at rekruttere nye redderelever. Og der bliver flere elever end bios3forventet, skriver TV2 Fyn onsdag. Ifølge kontrakten med Region Syddanmark skal Bios uddanne to procent af medarbejderstaben pr. år. Men manglen på reddere gør, at Bios har en målsætning om at uddanne seks-syv procent af deres stab.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Kontraktligt er det kun to procent, der er rejst som krav, men der er jo et generelt efterslæb i branchen, som vi gerne tager vores ansvar for at lukke”, siger Jan Klampe, der er HR chef i BIOS, til TV2/FYN.

BIOS har pt. 12 elever, som de har overtaget fra Falck og Responce. De forventer at kunne starte 10-12 nye elever på uddannelsen i 2016.

22. april 2024 Erhverv, Gråsten

Gråsten Maskinservice lavede et kalkuleret underskud

22. april 2024 Erhverv

De store toneangivende danske virksomheder bliver fremover udsat for krav, som de helt naturligt sender videre til de virksomheder, de samarbejder med. Kan virksomhederne ikke leve op til kravene, mister de ordre, og opgaven går videre til en konkurrent. Det er den verden Gråsten Maskinservice befinder sig i. Gråsten Maskinservice har igennem de seneste tre […]

Læs mere...