BIOS vil uddanne flere reddere

17. september 2015 REGIONALT

Ambulancefirmaet Bios gik onsdag i gang med at rekruttere nye redderelever. Og der bliver flere elever end bios3forventet, skriver TV2 Fyn onsdag. Ifølge kontrakten med Region Syddanmark skal Bios uddanne to procent af medarbejderstaben pr. år. Men manglen på reddere gør, at Bios har en målsætning om at uddanne seks-syv procent af deres stab.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Kontraktligt er det kun to procent, der er rejst som krav, men der er jo et generelt efterslæb i branchen, som vi gerne tager vores ansvar for at lukke”, siger Jan Klampe, der er HR chef i BIOS, til TV2/FYN.

BIOS har pt. 12 elever, som de har overtaget fra Falck og Responce. De forventer at kunne starte 10-12 nye elever på uddannelsen i 2016.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. juli 2021 112, Sundeved

Dreng har indrømmet at han står bag tre mindre brande

26. juli 2021 112

Politiet Politi modtog søndag morgen en anmeldelse om mulig brandstiftelse på Nydamskolen i Vester Sottrup. Der var ild i nogle træpaller, som var stablet op ad bygningens nordlige gavl. Branden nåede kortvarigt at brede sig til bygningen, inden den var slukket. Det fortæller Politiet i en pressemeddelelse. Efterfølgende brandundersøgelse og efterforskning førte senere søndag til […]

Læs mere...