BIOS vil uddanne flere reddere

17. september 2015 REGIONALT

Ambulancefirmaet Bios gik onsdag i gang med at rekruttere nye redderelever. Og der bliver flere elever end bios3forventet, skriver TV2 Fyn onsdag.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ifølge kontrakten med Region Syddanmark skal Bios uddanne to procent af medarbejderstaben pr. år. Men manglen på reddere gør, at Bios har en målsætning om at uddanne seks-syv procent af deres stab.

“Kontraktligt er det kun to procent, der er rejst som krav, men der er jo et generelt efterslæb i branchen, som vi gerne tager vores ansvar for at lukke”, siger Jan Klampe, der er HR chef i BIOS, til TV2/FYN.

BIOS har pt.

Artiklen fortsætter under annoncen

12 elever, som de har overtaget fra Falck og Responce. De forventer at kunne starte 10-12 nye elever på uddannelsen i 2016.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
20. april 2021 Nordborg, Samfund

Miljøministeren og SF-politikere besøgte Himmark Strand

20. april 2021 Nordborg

Miljøminister Lea Vermelin var sammen med SFerne, Signe Munk og Karina Lorentzen Dehnhardt, mandag på besøg på Himmark Strand for at blive orienteret om Region Syddanmarks indsats mod generationsforureninger, skriver regionsrådsmedlem Jørn Lehmann Petersen til SønderborgNYT. På Himmark Strand er vi klar til at gå i gang med oprydningen. Hvis alt går vel, kan vi […]

Læs mere...