Bliver skoleelever klogere af 11 ugers fodboldtræning?

16. juni 2017 Uddannelse

På mandag skal det vise sig, hvilken effekt 11 ugers fodboldtræning har haft på eleverne i 5. klasse på Humlehøj-Skolen. Eleverne blev testet af forskere fra Syddansk Universitet i Odense, før forsøget gik i gang. Testen bliver nu gentaget, så man kan sammenligne elevernes fysiske formåen – før og efter.

Lærer Micki Crillesen, der sammen med pædagog Mohammed Charaf, har været ansvarlig for træningen, siger, at han oplever elever, der er mindre forpustede, end de var i begyndelsen. Han er derfor overbevist om, at forløbet har haft en effekt på elevernes kondition.

Artiklen fortsætter under annoncen

En del forsøget har også været at øge elevernes trivsel, og Mohammed Charaf har bemærket, at forløbet har haft en positiv indflydelse på, hvordan eleverne omgås hinanden i hverdagen. skriver Humlehøjskolen i en pressemeddelelse.

Forsøget er et samarbejde mellem skolen, DBU, FIFA og Københavns Universitet.

Målet er, at cirka 30.000 danske skoleelever skal deltage.

Det er allerede besluttet, at den kommende femte årgang på Humlehøj-Skolen skal deltage i forsøget.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. september 2021 Nordborg, Frivillige

Frivillig fra Røde Kors fik ‘Covid-19 Prisen’

24. september 2021 Nordborg

Ellen Iversen fra Røde Kors i Sønderborg har fredag ved Frivilligfesten fået overrakt ‘Covid-19 Prisen’, fordi hun  formåede –  efter en henvendelse fra Sønderborg Kommune om vaccineledsagelse til sårbare ældre – på bare to arbejdsdage at koordinere en sådan hjælp. Den frivillige opgave indebar to måneders indsats med at rekruttere frivillige og sørge for at […]

Læs mere...