Børne- og Ungepsykiatrien får et løft

27. juni 2014 112 Skrevet af: Ole Kæhler

Pressemeddelelse:

8,4 millioner kroner – så meget tikker der nu ind på kontoen hos de tre børne- og ungdomspsykiatriske afdelinger i Region Syddanmark.

I mandags bevilligede regionsrådet 5 millioner kroner direkte til området, og samtidig blev der bevilget midler til sygehuset til at sikre udrednings- og behandlingsretten og til reducering af tvang. Af disse midler modtager de børne- og ungdomspsykiatriske afdelinger 3,4 mio. kr.

De 5 millioner kroner fra regionsrådet er blevet fordelt ud på afdelingerne efter deres forholdsmæssige budgetandele, og det betyder 2 millioner kroner til Børne- og Ungdomspsykiatri Kolding-Augustenborg, 1,5 millioner kroner til Børne- og Ungdomspsykiatri Odense og 1 million kroner til Børne- og Ungdomspsykiatri Esbjerg. Desuden er der afsat 500.000 kroner til tværgående initiativer, herunder blandt andet indgåelse af aftale med et eksternt konsulentbureau.

Artiklen fortsætter under annoncen

Men derudover får afdelingerne altså også tildelt ekstra varige midler til sikring af udrednings- og behandlingsretten samt midler fra finansloven 2014 til reducering af tvang, så den samlede tilførsel af midler til området her og nu når op på 8,4 millioner kroner.

16. juni 2024 Broager, Sport

Broagerland Skytteforening inviterer alle med til holdskydning

16. juni 2024 Broager

Broagerlands Skytteforening inviterer alle til Korporationsskydning, holdskydning på deres 200 meter-baner ved Skrækkehøj i Skelde. Der skydes med velholdte høj-kvalitets Sauer Rifler kal. 6.5 mm. og træfbilledet udskrives på vores elektroniske Kongsberg markerings anlæg. Det skriver skytteforeningen og fortæller, at skydningen foregår på lørdag kl. 10.00 – ca. 15.00 afhængig af tilmeldinger, formiddagen fyldes først. […]

Læs mere...