Børne- og Ungepsykiatrien får et løft

27. juni 2014 Uncategorized

Pressemeddelelse:

8,4 millioner kroner – så meget tikker der nu ind på kontoen hos de tre børne- og ungdomspsykiatriske afdelinger i Region Syddanmark.penge

I mandags bevilligede regionsrådet 5 millioner kroner direkte til området, og samtidig blev der bevilget midler til sygehuset til at sikre udrednings- og behandlingsretten og til reducering af tvang. Af disse midler modtager de børne- og ungdomspsykiatriske afdelinger 3,4 mio. kr.

Artiklen fortsætter under annoncen

De 5 millioner kroner fra regionsrådet er blevet fordelt ud på afdelingerne efter deres forholdsmæssige budgetandele, og det betyder 2 millioner kroner til Børne- og Ungdomspsykiatri Kolding-Augustenborg, 1,5 millioner kroner til Børne- og Ungdomspsykiatri Odense og 1 million kroner til Børne- og Ungdomspsykiatri Esbjerg. Desuden er der afsat 500.000 kroner til tværgående initiativer, herunder blandt andet indgåelse af aftale med et eksternt konsulentbureau.

Men derudover får afdelingerne altså også tildelt ekstra varige midler til sikring af udrednings- og behandlingsretten samt midler fra finansloven 2014 til reducering af tvang, så den samlede tilførsel af midler til området her og nu når op på 8,4 millioner kroner.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. oktober 2022 FV22, Sønderborg

FV22: Statsministeren udskriver folketingsvalg – her er de lokale kandidater

5. oktober 2022 FV22

Statsminister Mette Frederiksen har netop udskrevet folketingsvalg og valgdagen er sat til den 1. november. I Sønderborg Kommune stiller seks lokale folketingskandidater op: Tidligere minister og nuværende folketingsmedlem Benny Engelbrecht stiller op for Socialdemokratiet, Byrådsmedlem Bo Kleis Christensen stiller op for Nye Borgerlige, Chris Preuss stiller op for Venstre, Dorthe Wildt stiller op for Liberal […]

Læs mere...