Børne- og Ungepsykiatrien får et løft

27. juni 2014 Uncategorized

Pressemeddelelse:

8,4 millioner kroner – så meget tikker der nu ind på kontoen hos de tre børne- og ungdomspsykiatriske afdelinger i Region Syddanmark.penge

I mandags bevilligede regionsrådet 5 millioner kroner direkte til området, og samtidig blev der bevilget midler til sygehuset til at sikre udrednings- og behandlingsretten og til reducering af tvang. Af disse midler modtager de børne- og ungdomspsykiatriske afdelinger 3,4 mio. kr.

Artiklen fortsætter under annoncen

De 5 millioner kroner fra regionsrådet er blevet fordelt ud på afdelingerne efter deres forholdsmæssige budgetandele, og det betyder 2 millioner kroner til Børne- og Ungdomspsykiatri Kolding-Augustenborg, 1,5 millioner kroner til Børne- og Ungdomspsykiatri Odense og 1 million kroner til Børne- og Ungdomspsykiatri Esbjerg. Desuden er der afsat 500.000 kroner til tværgående initiativer, herunder blandt andet indgåelse af aftale med et eksternt konsulentbureau.

Men derudover får afdelingerne altså også tildelt ekstra varige midler til sikring af udrednings- og behandlingsretten samt midler fra finansloven 2014 til reducering af tvang, så den samlede tilførsel af midler til området her og nu når op på 8,4 millioner kroner.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
15. maj 2021 Gråsten, Samfund

BIOGAS: Svært for nogen at vide Nature Energy byggede uden at have fået lov

15. maj 2021 Gråsten

I Kværs sidder en undrende Hans Jørgen Vaarbjerg, som læste forvaltningens redegørelse for sagsgangen omkring byggetilladelsen til Nature Energys biogasanlæg i Kværs og særligt, at redegørelsen viser, at forvaltningen først fik besked om, at byggeriet var i gang fik at vide fem uger inden Sønderborg Kommune på forlangende fra Miljø- og Fødevareklagenævnet forlangte byggeriet standset […]

Læs mere...