Børnefamilier overraskede lærerne på Hørup Centralskole

28. februar 2022 Uddannelse

Personalet på Hørup Central skole fik sig mandag morgen en stor overraskelse, der viser stor taknemlighed blandt forældrene til børn på Hørup Centralskole

Et frivilligt forældreinitiativ har startet en indsamling, som skulle gå til alle ansatte på Hørup Centralskole, som består af 120 ansatte.

Vi er så taknemlig for den store indsats alle har ydet til vores børn. Alle ansatte har måtte være fleksible og omstillingsparate i den svære coronatid. Nærmest daglige nye regler og procedurer har fyldt i alles hoveder, skriver forældregruppen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Forældrene blev opfordret til frivilligt at indbetale 20 kroner. Vi ser dog, at flere forældre har indbetalt et højere beløb. Så det er vi rigtig glade for. Jo flere penge jo mere kunne lade sig gøre.

Vi har cirka indsamlet 3600 kroner det er jo helt vildt og vi er så stolte over den store opbagning. Det vise jo bare at vi er et stærkt lokal samfund og at vi tænker udover vores egne behov.

Vi har pakket små poser med et takkebrev, lidt godt til ganen og blomster frø.

Chokoladen skal minde de ansatte om de søde børn, som værdsætter deres arbejde. Blomsterfrøene symboliserer styrke, vækst og glæde til alle ansatte.

Artiklen fortsætter under annoncen

Gaverne blev taget imod med stor smil og taknemlighed.

Brevet blev afsluttet med følgende ord:

Livet handler om

At leve i nutiden

Glæde sig til fremtiden

Og lære af fortiden

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
26. juni 2022 Tour de France, REGIONALT

Tour de France får betydning for Flextrafik og busser

26. juni 2022 Tour de France

De store trafikale udfordringer i forbindelse med 3. etape i Tour de France fra Vejle til Sønderborg søndag den 3. juli betyder, at handicapkørsel, Flextur og øvrig åben flextrafik til 3. juli ikke kan bestilles via selvbetjening, men kun telefonisk på 76 608 608. Der er endvidere helt lukket for bestilling og udførelse af handicapkørsel, […]

Læs mere...