Bombealarm stoppede togtrafikken i fire timer

20. december 2014 Uncategorized Skrevet af: Ole Kæhler

Ritzau:

Artiklen fortsætter under annoncen

Politiet har ved 19-tiden fredag endeligt kunnet afblæse en stor aktion efter en bombetrussel mod Odense Banegård. De fleste har taget den kaotiske situation pænt, siger politiet.

Banegårdscentret blev åbnet klokken 19, og DSB kunne igen begynde at køre tog til og fra Odense, lyder det fra Fyns Politi.

Truslen om en bombe indløb cirka klokken 15 fredag eftermiddag via en sms.tog2

Artiklen fortsætter under annoncen

Politiet beordrede straks DSB til at indstille togdriften, og standsningen har givet enorme gener for de mange rejsende, der skal på juleferie.

Ikke bare mennesker, der sad i et tog eller havde planlagt en rejse på skinnerne, har ærgret sig. Også bilister er blevet plaget.

“Det er klart, at det generer mange mennesker, men det er desværre nødvendigt i sådan en situation. Men heldigvis forstår langt de fleste alvoren og tager det hele pænt”, siger politikommissær Erik Skov i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

DSB har fredag eftermiddag forsøgt at hyre ikke mindre end 120 busser i et forsøg på at få gang i transporten af de mange strandede passagerer.

I en radius af 200 meter blev bygninger nær banegårdscentret afspærret af politiet, som også fik hjælp af Beredskabsstyrelsen.

Men det tog sin tid at få undersøgt Banegårdscentret, der rummer et bibliotek og adskillige forretninger.

Politiet tilkaldte bombehunde og bomberyddere i forbindelse med gennemsøgningen. Det viste sig, at der ikke var placeret en bombe i centret.

Artiklen fortsætter under annoncen

28. februar 2024 Sønderborg, Frivillige

Unge ensomme kan få hjælp af andre unge

28. februar 2024 Sønderborg

Vi er nødvendige, fordi der er rigtigt mange unge i Sønderborg, som er ensomme. Og det bliver ikke lettere at håndtere, når ensomhed blandt unge er et tabu, siger tre unge kvinder, som er frivillige i foreningen Ventilen, Ven-til-en, der holder til i Mejeriet. “Når der er ensomme unge, der hører om os, så går […]

Læs mere...