Borgere ringer efter politiets fotovogne

9. februar 2015 112

Normalt ønsker man ikke selv at møde en af politiets fotovogne, men derfor kan man godt ønske, at andre skal blive blitzet af det røde lys.politi1

Artiklen fortsætter under annoncen

“Syd- og Sønderjyllands Politi får nemlig flere og flere henvendelser fra borgere, der gerne vil bestille en fotovogn til deres egen vej, og det er der en klar årsag til”, fortæller kommunikationsrådgiver hos Syd- og Sønderjyllands Politi Helle Lundberg.

“Borgerne er utrygge med den trafik, der er. De synes, at der bliver kørt alt for stærkt, og de er bange for, at deres børn kan komme til skade”, siger Helle Lundberg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Flere henvender sig

I øjeblikket kommer der også flere henvendelser over telefon eller mail end normalt.

“Vi har rigtig mange, der henvender sig, og der er også flere i øjeblikket, end vi er vant til. De siger, at de gerne vil have nogle af vores nye fototvogne ud at stå typisk der, hvor de bor, forklarer Helle Lundberg til dr.syd.

Ved henvendelser fra borgerne vurderer færdselsafdelingen, om man skal sende en fotovogn afsted.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. september 2022 112, Sønderborg

Politiet tog 131 gram amfetamin fra en mand fra Nordals

29. september 2022 112

Klokken 02:10 – natten til torsdag – fik en politipatrulje øje på en bil, som var efterlyst og derfor kørte de efter den. “Det var på Kløvermarken og betjentene så, at bilens passager kastede en pose ud fra vinduet kort inden de fik standset bilen”, siger Chris Thorning Vesterdal fra det lokale politi. Betjentene vurderede, […]

Læs mere...