Borgere ringer efter politiets fotovogne

9. februar 2015 112

Normalt ønsker man ikke selv at møde en af politiets fotovogne, men derfor kan man godt ønske, at andre skal blive blitzet af det røde lys.politi1

Artiklen fortsætter under annoncen

“Syd- og Sønderjyllands Politi får nemlig flere og flere henvendelser fra borgere, der gerne vil bestille en fotovogn til deres egen vej, og det er der en klar årsag til”, fortæller kommunikationsrådgiver hos Syd- og Sønderjyllands Politi Helle Lundberg.

“Borgerne er utrygge med den trafik, der er. De synes, at der bliver kørt alt for stærkt, og de er bange for, at deres børn kan komme til skade”, siger Helle Lundberg.

Flere henvender sig

I øjeblikket kommer der også flere henvendelser over telefon eller mail end normalt.

“Vi har rigtig mange, der henvender sig, og der er også flere i øjeblikket, end vi er vant til. De siger, at de gerne vil have nogle af vores nye fototvogne ud at stå typisk der, hvor de bor, forklarer Helle Lundberg til dr.syd.

Ved henvendelser fra borgerne vurderer færdselsafdelingen, om man skal sende en fotovogn afsted.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
15. maj 2021 Gråsten, Samfund

BIOGAS: Svært for nogen at vide Nature Energy byggede uden at have fået lov

15. maj 2021 Gråsten

I Kværs sidder en undrende Hans Jørgen Vaarbjerg, som læste om forvaltningens redegørelse for sagsgangen omkring byggetilladelsen til Nature Energys biogasanlæg i Kværs og særligt, at redegørelsen viser, at forvaltningen først fik besked om, at byggeriet var i gang fik at vide fem uger inden Sønderborg Kommune på forlangende fra Miljø- og Fødevareklagenævnet forlangte byggeriet […]

Læs mere...