Borgere ringer efter politiets fotovogne

9. februar 2015 112 Skrevet af: Ole Kæhler

Normalt ønsker man ikke selv at møde en af politiets fotovogne, men derfor kan man godt ønske, at andre skal blive blitzet af det røde lys.politi1

Artiklen fortsætter under annoncen

“Syd- og Sønderjyllands Politi får nemlig flere og flere henvendelser fra borgere, der gerne vil bestille en fotovogn til deres egen vej, og det er der en klar årsag til”, fortæller kommunikationsrådgiver hos Syd- og Sønderjyllands Politi Helle Lundberg.

“Borgerne er utrygge med den trafik, der er. De synes, at der bliver kørt alt for stærkt, og de er bange for, at deres børn kan komme til skade”, siger Helle Lundberg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Flere henvender sig

I øjeblikket kommer der også flere henvendelser over telefon eller mail end normalt.

“Vi har rigtig mange, der henvender sig, og der er også flere i øjeblikket, end vi er vant til. De siger, at de gerne vil have nogle af vores nye fototvogne ud at stå typisk der, hvor de bor, forklarer Helle Lundberg til dr.syd.

Ved henvendelser fra borgerne vurderer færdselsafdelingen, om man skal sende en fotovogn afsted.

20. april 2024 Erhverv, Nordborg

Ingen medalje til EUC Syds deltager ved DM i Skills

20. april 2024 Erhverv

Nu er Danmarks dygtigste bagere, tekniske isolatører, møbelpolstrere, anlægsstruktører og kosmetikere fundet. Unge fra 47 forskellige konkurrencefag har netop fået hængt en guldmedalje om halsen ved en storstilet afslutningsceremoni for DM i Skills 2024 – Danmarksmesterskabet for unge fra erhvervsuddannelserne, der i år blev holdt på Dyrskuepladsen i Roskilde. Fra EUC Syd i Sønderborg deltog […]

Læs mere...