Borgerforeningen satte rekord i antal af gæster og kroner

22. april 2013 Kultur
Der var valfart til Kær halvø og Kulturhuset – Skyttehuset i weekenden.
Borgerforeningens forårsloppemarked blev det hidtil største med så mange besøgende i biler, at der på et tidspunkt om lørdagen måtte tages en ekstra mark i brug til parkering.

Tid til hygge

De mange besøgende kom traditionen tro også for at hygge sig i loppemarkedscafeen, hvor der blev serveret kaffe og lagkage, mens duoen Leif & Leif gav den gas med musik fra harmonika, savblad og rumsterstang. Også her blev der sat rekord med salg af 24 store hjemmelavede lagkager.
Artiklen fortsætter under annoncen

Kasseregnskab

Omsætningen om lørdagen var 41.000 kroner, om søndagen over 21.000 kroner og et netsalg siden efterårets loppemarked på over 26.000 kroner.
I alt en omsætning på knap 90.000 kroner, og minus udgifter har Borgerforeningen haft en indtjening på cirka 75.000 kroner.
Det bedste resultat nogensinde for et halvårligt loppemarked i Borgerforeningen.
Artiklen fortsætter under annoncen

Efterårets loppemarked er fastsat til weekenden 7.-8. september.
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. september 2023 112, Sønderborg

Mindre brand i en kompostbunke

24. september 2023 112

Søndag – kort efter middag – kørte Ullerup Frivillige Brandværn til en mindre brand på Gl. Landevej i Vester Sottrup. “Her var der en, som havde smidt noget aske fra pillefyret ud i kompostbunken og så gik der ild i den”, siger indsatsleder Henrik Jacobsen fra Beredskab Sønderborg til SønderborgNYT. “Det er meget vigtigt, at […]

Læs mere...