Borgmesteren sagde godt nytår og tak til mange samarbejdspartnere

3. januar 2017 GALLERIER
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

Tirsdag eftermiddag bød borgmester Erik Lauritzen velkommen til en lang række samarbejdspartnere fra erhvervslivet og kommunens mange foreninger.

“Vi holder nytårskuren for at ønske hinanden godt nytår og så også for at vise, at man ikke kan holde en kommune kørende fra Rådhuset alene. Det er et samarbejde mellem mange mennesker”, siger Erik Lauritzen til SønderborgNYT.

“I der er her, er nogen af de – heldigvis mange – der hver dag yder en stor indsats på jeres respektive felter. Nogen for at tjene penge i og til jeres egen virksomhed, andre fordi I faktisk får løn for at gøre det, og andre igen fordi I bare ikke kan lade være med at yde en frivillig ulønnet indsats. Men fælles for jer alle er, at I er værdifulde for vores fællesskab – det fællesskab, som hedder Sønderborg kommune”, sagde borgmesteren i sin tale.

Artiklen fortsætter under annoncen

Nytårskuren blev holdt i Café Alsion, hvorfra der kunne kigges over vandet til havnebyggeriet.

“Byggerierne derovre signalerer til omverden at vi nægter at lægge os ned. Herfra ser vi kun fyrtårnet ”Byens havn” med Multikulturhus, kollegium, hotel og parkeringshus skyde op. Men ude i hele kommunen – fra Kværs til Nordals – er der gang i mange store projekter og byggerier. Private og kommunen investerer i vores fremtid”, sagde borgmester Erik Lauritzen. Han mener, det er et tegn på, at finanskrisen er ved at give slip og optimismen er begyndt at brede sig.

Artiklen fortsætter under annoncen

Om det bliver Erik Lauritzen, der skal holde tale til den næste nytårskur, er op til vælgerne. 2017 er valgår og i november viser en masse krydser, hvem sønderborgenserne ønsker at betro nøglerne til borgmesterkontoret fra januar 2018.

 

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)

 

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. november 2021 COVID-19, Sønderborg

Stadig fald i antallet af Corona-smittede

28. november 2021 COVID-19

Dagens tal fra Statens Serum Institutut viser, at der nu er 306 personer i Sønderborg Kommune, som er smittet med Corona og det er et lille fald på 24 siden lørdag. Den seneste uge har 14.304 lokale taget en pcr-test og 2,13 procent af dem fik et ‘positivt’ resultat. Mandag genindføres brugen af mundbind flere […]

Læs mere...