Borgmesteren sagde godt nytår og tak til mange samarbejdspartnere

3. januar 2017 GALLERIER
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

Tirsdag eftermiddag bød borgmester Erik Lauritzen velkommen til en lang række samarbejdspartnere fra erhvervslivet og kommunens mange foreninger.

“Vi holder nytårskuren for at ønske hinanden godt nytår og så også for at vise, at man ikke kan holde en kommune kørende fra Rådhuset alene. Det er et samarbejde mellem mange mennesker”, siger Erik Lauritzen til SønderborgNYT.

“I der er her, er nogen af de – heldigvis mange – der hver dag yder en stor indsats på jeres respektive felter. Nogen for at tjene penge i og til jeres egen virksomhed, andre fordi I faktisk får løn for at gøre det, og andre igen fordi I bare ikke kan lade være med at yde en frivillig ulønnet indsats. Men fælles for jer alle er, at I er værdifulde for vores fællesskab – det fællesskab, som hedder Sønderborg kommune”, sagde borgmesteren i sin tale.

Artiklen fortsætter under annoncen

Nytårskuren blev holdt i Café Alsion, hvorfra der kunne kigges over vandet til havnebyggeriet.

“Byggerierne derovre signalerer til omverden at vi nægter at lægge os ned. Herfra ser vi kun fyrtårnet ”Byens havn” med Multikulturhus, kollegium, hotel og parkeringshus skyde op. Men ude i hele kommunen – fra Kværs til Nordals – er der gang i mange store projekter og byggerier. Private og kommunen investerer i vores fremtid”, sagde borgmester Erik Lauritzen. Han mener, det er et tegn på, at finanskrisen er ved at give slip og optimismen er begyndt at brede sig.

Artiklen fortsætter under annoncen

Om det bliver Erik Lauritzen, der skal holde tale til den næste nytårskur, er op til vælgerne. 2017 er valgår og i november viser en masse krydser, hvem sønderborgenserne ønsker at betro nøglerne til borgmesterkontoret fra januar 2018.

 

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)

 

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. juni 2023 Kultur, Sønderborg

Skarp og underholdende sommerrevy

4. juni 2023 Kultur

Dette års udgave af Sønderborg Sommer Revy Show kommer flot omkring i adskillige aktuelle numre – og flere af dem er lokale. Der er lidt om ringridning, Als-Fynbroen, borgmesteren, vindmøller og så alt det andet fra nær og fjern, som de fleste af os også har en mening om. Hvis du kan li’ at blive […]

Læs mere...