Brand på savværk i Kirke Hørup

24. februar 2019 112

En forbipasserende så kort efter klokken 22 lørdag, at der stod flammer op fra en bygning på et savværk i Kirke Hørup på Sydals. Han slog straks alarm via 112 – og der ventede brandfolkene et stort slukningsarbejde.

“Lørdag aften kunne flammerne fra branden ses vidt omkring. På et tidspunkt var der fare for, at ilden skulle sprede sig til flere bygninger på savværkets område. Det lykkedes dog brandfolkene at forhindre branden bredte sig”, siger vagtchef Henrik Sønderskov, Syd- og Sønderjyllands Politi, søndag morgen til TV SYD.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ingen mennesker er kommet til skade ved branden, der har givet store skader på den bygning, som den opstod i.

I nattens slukningsarbejde deltog frivillige brandværn fra Egen og Hørup samt mandskab fra Sønderborg Brand og Redning.

I alt var omkring 40 brandfolk i aktion, da branden var på sit højeste. Søndag ved 08.30-tiden er de blevet afløst af 15 friske brandmænd.

“En brand på et savværk tager lang tid at slukke helt, så vi har nogle timers arbejde endnu foran os, inden den sidste glød er slukket”, siger indsatsleder Pia Hamann fra Sønderborg Brand og Redning til TV SYD.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. oktober 2022 Sport, Sønderborg

Kom i Humlehøj-hallerne og se Sønderborg Futsal spille mod Aalborg

1. oktober 2022 Sport

Søndag eftermiddag klokken 16:30 møder Sønderborg Futsal Aalborg og det sker i Humlehøj-hallerne. “Jeg håber, at der kommer rigtigt mange og ser kampen. Det er nemlig vigtigt, vi også  får god opbakning i starten af sæsonen”, siger målmand Dennis Skipper. Sønderborg Futsals spillere satser benhårdt på igen at komme til at spille om medaljer. “Hvis […]

Læs mere...