Brand & Redning: Velkommen til blå blink og hylende sirener

18. juni 2014 Uncategorized Skrevet af: Ole Kæhler

Pressemeddelelse:

Enhver rask lille dreng drømmer efter sigende på et tidspunkt i sit liv om at blive brandmand. Og mange store – ja, nærmest voksne – drenge og mænd bliver også til stadighed fascineret af det drama, der knytter sig til arbejdet i et beredskab. Der er derfor oplagte forklaringer på, at det årlige åbent hus-arrangement hos Brand&redning i Sønderborg altid tiltrækker et stort publikum. Sådan vil det uden tvivl også være på lørdag.politi2

Artiklen fortsætter under annoncen

– Vores gæster kan glæde sig til et spændende program. Kl. 12 har vi et show, hvor vi tænder en brand, redder folk og slukker branden igen. Der bliver virkelig gang i den. Men der er også gode grunde til at komme før og efter, for hele tiden mellem kl. 10 og 14 er der konkurrencer, mulighed for at prøve brandmandsdragter og for at holde ildslukkere og vandslanger. Man kan også prøve at løfte en bil og klippe den i stykker, lyder det fra viceberedskabsinspektør Anders Nielsen, som sammen med sine kolleger har lagt sig i selen for at skabe en god dag for hele familien.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Der er masser af show i det med brandbiler, blå blink og horn, men det handler selvfølgelig også om, at vi gerne vil informere om forebyggelse og sund fornuft, om vores arbejde og om, hvordan borgerne kan agere, så de er medspillere i krisesituationer, siger Anders Nielsen.

Uden mad og drikke duer helten ikke, så Brand&redning har også sørget for, at der på dagen kan købes forsyninger på stedet.

 

13. april 2024 Sønderborg, Frivillige

Gå en tur på Kær og støt julemærkehjemmene

13. april 2024 Sønderborg

Lions Danmark har i årenes løb støttet Julemærkehjemmene med ca. 2,8 millioner kroner og nu inviterer klubberne i Sønderborg Kommune til, at du og alle andre kan møde op den 5. maj og gå 1000 meter, nyde naturen i godt selskab – måske med familien, nogle naboer, kolleger eller venner – og støtte Julemærkehjemmet Fjordmark. […]

Læs mere...