Brandbilerne sendt afsted tre gange

Arkivfoto
Arkivfoto
17. december 2013 112 Skrevet af: Ole Kæhler

Inden for en time måtte brandfolkene i aftes i tøjet og ud af døren – alle tre udkald kom fra Augustenborg-området.

Det første alarmopkald kom fra Møllegade i Augustenborg. Her var der gået ild i et elektrisk varmetæppe. Brandfolkene fik hurtigt styr på tingene, så der skete kun mindre sodskade. Ingen personer kom noget til.

Kl. 19:31 lød alarmen på trafikuheld i Asserballe Station. En spirituspåvirket 38-årig mand kørte ud for ubetinget vigepligt i Notmark ved Gammelmark krydset. Her kunne en 37-årig kvinde ikke undgå at påkøre den 38-årige. Der er ingen meldinger om omfanget af skaderne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det sidste udkald lød på brand i en garage på en gård på Tandsletvej i Augustenborg. Der kom kraftig røg fra garagen og den skyldtes nogle ledninger, der kortsluttede og dannede gnister. Der kom dog styr på tingene før der gik ild i noget, oplyser Vagtchefen ved Syd- og Sønderjyllands politi.

21. juni 2024 Augustenborg, Erhverv

Kommunen bliver ejer af siloerne ved Augustenborg Havn

21. juni 2024 Augustenborg

Fra den 1. juli kan Sønderborg skrive siloerne og pakhuset i Augustenborg ind i rækken af kommunale ejendomme og borgmesteren mener, det er et køb, der giver rigtig god mening. “Udviklingen af havneområdet i Augustenborg er et vigtigt projekt, der betyder rigtigt meget og når vi køber DLG-bygningerne, så råder vi over hele havneområdet og […]

Læs mere...