Brug Skovens Dag på Nordals

18. april 2013 Uncategorized

Alle er velkomne til en dejlig eftermiddag i Solbæk Skov på Nordals på Skovens Dag den 5. maj kl. 13 – 16. Solbæk Skov ejes af Sønderborg Kommune og ligger ved Solbækvej mellem Mjels og Hardeshøj. Skoven er en lille naturperle med skov, eng og vandhuller. I skoven er der en primitiv overnatningsplads med shelter og bålsted, og vandreruten Alsstien går lige forbi.

Det er Sønderborg Kommune og Danmarks Naturfredningsforening Sønderborg, der i fællesskab arrangerer Skovens Dag. Borgmester Aase Nyegaard åbner arrangementet kl. 13 og herefter er der forskellige aktiviteter i skoven.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du kan få en guidet rundtur og høre om områdets historie, prøve et løb med forskellige poster, bage snobrød, undersøge vandhullets dyr og tjekke insektfælder sammen med en biolog. Desuden vil DN præsentere et forslag om anlæg af flere vandrestier i området, der forbinder forskellige naturarealer med Alsstien.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. juni 2021 112, Sønderborg

Brand på forbrændingen

24. juni 2021 112

Torsdag formiddag rykkede Brand og Redning ud til en melding om en såkaldt industribrand på Vestermark i Sønderborg. “Det var på forbrændingen, hvor det viste sig, der var gået ild i noget affald udenfor den bygning, hvor det skulle ind og brændes af”, siger indsatsleder Bo Jacobsen fra Sønderborg Brand og Redning. Fordi meldingen løs […]

Læs mere...