Brug Skovens Dag på Nordals

18. april 2013 Uncategorized

Alle er velkomne til en dejlig eftermiddag i Solbæk Skov på Nordals på Skovens Dag den 5. maj kl. 13 – 16. Solbæk Skov ejes af Sønderborg Kommune og ligger ved Solbækvej mellem Mjels og Hardeshøj. Skoven er en lille naturperle med skov, eng og vandhuller. I skoven er der en primitiv overnatningsplads med shelter og bålsted, og vandreruten Alsstien går lige forbi.

Det er Sønderborg Kommune og Danmarks Naturfredningsforening Sønderborg, der i fællesskab arrangerer Skovens Dag. Borgmester Aase Nyegaard åbner arrangementet kl. 13 og herefter er der forskellige aktiviteter i skoven.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du kan få en guidet rundtur og høre om områdets historie, prøve et løb med forskellige poster, bage snobrød, undersøge vandhullets dyr og tjekke insektfælder sammen med en biolog. Desuden vil DN præsentere et forslag om anlæg af flere vandrestier i området, der forbinder forskellige naturarealer med Alsstien.

Skrevet af: Ole [email protected]
1. december 2023 Erhverv, Sønderborg

Der skal laves en miljøvurdering af det kommende Netto-byggeri ved Porten

1. december 2023 Erhverv

Byggeriet af en ny Netto-butik ved Porten er forsinket – og den oprindelige plan med at gå i jorden i uge 30 blev skubbet. ”Det trækker ud, så vi kommer formentlig ikke i jorden før august-september, men forventningen om åbning i foråret 2024 er fortsat intakt”, sagde Jacob Krogsgaard Nielsen fra Salling Groups pressehold til […]

Læs mere...