Brug Skovens Dag på Nordals

18. april 2013 Uncategorized

Alle er velkomne til en dejlig eftermiddag i Solbæk Skov på Nordals på Skovens Dag den 5. maj kl. 13 – 16. Solbæk Skov ejes af Sønderborg Kommune og ligger ved Solbækvej mellem Mjels og Hardeshøj. Skoven er en lille naturperle med skov, eng og vandhuller. I skoven er der en primitiv overnatningsplads med shelter og bålsted, og vandreruten Alsstien går lige forbi.

Det er Sønderborg Kommune og Danmarks Naturfredningsforening Sønderborg, der i fællesskab arrangerer Skovens Dag. Borgmester Aase Nyegaard åbner arrangementet kl. 13 og herefter er der forskellige aktiviteter i skoven.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du kan få en guidet rundtur og høre om områdets historie, prøve et løb med forskellige poster, bage snobrød, undersøge vandhullets dyr og tjekke insektfælder sammen med en biolog. Desuden vil DN præsentere et forslag om anlæg af flere vandrestier i området, der forbinder forskellige naturarealer med Alsstien.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. juni 2022 Sport, Sydals

78 ryttere kæmper om medaljerne i Ulkebøl-Hørup Ringridning

26. juni 2022 Sport

Der er 78 ryttere, som dyster i Ulkebøl-Hørup Ringridning, der foregår på pladsen foran Hotel Baltic i Høruphav  – og antallet kalder formanden for fint. ”78 ryttere er fint, fordi det betyder, vi kun har mistet 22 siden Corona stoppede os”, siger formand Bent Christensen til SønderborgNYT. Han fortæller, det er hans første år som […]

Læs mere...