Business College Syd er i gang med speeddating

23. februar 2021 Uddannelse
Speeddating. Foto: BC Syd
Speeddating. Foto: BC Syd

Business College Syd er gået i gang med årets første speeddating-arrangementer, hvor virksomheder møder vores elever på EUD &  EUX Business samt elever i Praktikcentret, og måske ad denne vej finde deres kommende elev.

I år er situationen anderledes, fordi speeddating ikke kan foregå fysisk på skolen, men virtuelt via Teams. Heldigvis skræmmer det hverken vores elever eller virksomhederne, som alle er klar på udfordringen og tilpasser sig enormt flot, skriver BC Syd i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Virksomhederne holder oplæg og præsenterer – både med video og PowerPoint – deres virksomhed, brancherne de er en del af og vigtigst af alt, hvordan det er at være elev i lige netop deres virksomhed.

Efterfølgende er der speeddate-sessioner, hvor eleverne og virksomheden kan mødes en og en til en kort 5-10 minutters snak og eleverne har mulighed for at gøre et solidt førstehåndsindtryk og hvem ved, måske allerede der sikre sig en jobsamtale og en potentiel fremtidig læreplads.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
27. juli 2021 Samfund, Sønderborg

Turist i Sønderborg – med mormor som lokal guide

27. juli 2021 Samfund

Lige nu er der rigeligt at se til på Sønderborg Camping, hvor alle pladserne er optaget. “De fleste af vores gæster er danskere, men der er også lidt tyskere – og så er hollænderne begyndt at komme”, siger Steffen Deleuran fra Sønderborg Camping. To af gæsterne er kæresteparret Sidsel Trige Ebbesen og Andreas Gyldendal Bilstrup, […]

Læs mere...