Byrådet vil slå til lyd for Als-Fynforbindelsen

25. februar 2015 Erhverv

Sønderborg Kommune tager nu initiativ til, at der dannes en politisk styregruppe på tværs af Lillebælt, som skal arbejde for en fast forbindelse mellem Als og Fyn. Hidtil er det Foreningen Als-Fynbroen, der har slået til lyd for sagen.als-fyn

Men nu er der grønt lys i Udvalget for Kulturel og Regional Udvikling til en politisk styregruppe og en tilhørende administrativ styregruppe, der skal stå for den overordnede koordinering og kontakten til Foreningen Als-Fyn Broen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det skriver Byrådet i et Nyhedsbrev, der pt. sendes til 2000 borgere. Du kan også tilmelde dig HER og få nyhedsbrevet, som fortæller, hvad Byrådet arbejder med.

I første omgang inviteres Faaborg-Midtfyn Kommune og Region Syddanmark til møde for at etablere styregruppen, som skal have bred repræsentation med borgmestrene samt formænd og næstformænd for de relevante udvalg. I Sønderborg er det Udvalget for Kulturel og Regional Udvikling.

Artiklen fortsætter under annoncen

“På sigt får Foreningen Als-Fynbroen brug for politikerne. Hidtil har vi haft kontakt til Stephan Kleinschmidt og det har været udmærket”, siger Erling Lundgaard fra foreningen bag ideen om en bro til Fyn.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. august 2021 Kultur, Sønderborg

Uffe Lorenzen giver en udendørs koncert i Sønderborg

4. august 2021 Kultur

Lørdag den 14. august giver Uffe Lorenzen er gårdhavekoncert i Sønderborghus i eftermiddagstimerne. Uffe Lorenzen er kendt som den karismatiske forsanger og frontfigur i Spids Nøgenhat og Baby Woodrose. Han har huseret på den danske rockscene siden slutningen af ’80erne og fik sit gennembrud med Baby Woodrose i 2003, hvor de som et af de […]

Læs mere...