Carl Emil Petersen spiller to koncerter i Sønderborghus

1. september 2020 Kultur

Carl Emil Petersen fra Ulige Numre gik solo med albummet Natradio, som med sange som Liv Før Døden , Skærgården og Finale På Et Filmset blev store radiohits og endnu engang understregede Carl Emil Petersens store evner som sangskriver.

Den 12. september er han i Sønderborghus og spiller for publikum.

“Min kommende plade ‘Amager Forbrændingʼ er et rockalbum som er skabt til de store scener – det er skrevet for at blive spillet live for folk. Forhåbentlig kan sangene samle mennesker og betyde noget for nogen derude. Vi går i hvert fald på scenen”, siger Carl Emil Petersen.

Artiklen fortsætter under annoncen

På grund af Corona er koncerten ændret til en siddende koncert og der vil være to koncerter samme aften, oplyser Sønderborghus.

1. koncert kl. 18.30 og 2. koncert kl. 21.00

Hvis du har købt din billet inden den 30. august ringer Sønderborghus til dig og fortæller, om du har fået 1. eller 2. koncert.

Har du ikke billet, så kan du købe den her på Billetsalget

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
21. marts 2023 112, Gråsten

Politiet efterforsker mulig voldtægt i Gråsten

21. marts 2023 112

Politiet modtog lørdag aften en anmeldelse om en mulig voldtægt begået i Gråsten og de har i den forbindelse været på stedet og iværksat en efterforskning for at undersøge, om der er foregået et strafbart forhold. Det skriver politiet i en mail til SønderborgNYT. Politiet har endnu ikke afsluttet efterforskningen og har derfor på nuværende […]

Læs mere...