Coding Pirates åbner for kreative børn i Sønderborg

26. august 2015 Uddannelse Skrevet af: Ole Kæhler

Coding Pirates indkalder til stiftende generalforsamling. Den finder sted på lærerværelset på Sønderskov Skolen mandag den 7. septemer kl. 19.00.

Lidt om foreningendownload (1)

Vores børn og unge har ikke opdaget, hvor sjovt det kan være at skabe ting vha. teknologi. I Coding Pirates arbejder børn, unge og frivillige sammen om sjove teknologi projekter, hvor fokus er på kreativitet og læring gennem leg. I Sønderborg afd. har vi valgt at sætte fokus på robotter og robotteknologi.

Artiklen fortsætter under annoncen

Billet til fremtidens samfund IT­ og robotteknologi er på hastig fremmarch i vores samfund så det er vigtigt at vi og vore børn er i stand til at agere sammen med disse teknologier. Vi skal ikke kun være brugere, men også være dem, der udformer den digitale fremtid.download

Artiklen fortsætter under annoncen

Det handler om empowerment. Det handler også om at få nogle af de teknologiske færdigheder, som er vigtige på fremtidens arbejdsmarked. Dels for at deltagerne kan få nogle interessante jobs og dels for at sikre, at der er fremtidige medarbejdere til den teknologiske udvikling i Sønderborg området.

Men vi skal også have det sjovt i Coding Pirates. Teknologien giver os den ultimative byggelegeplads, hvor kun fantasien sætter grænser, så kreativiteten kan få frit løb.

Læs mere om Coding Pirates på: http://codingpirates.dk og på Facebook: https://www.facebook.com/codingpirates

14. april 2024 112, Sønderborg

Første brand i år der skyldes brug af ukrudtsbrænder

14. april 2024 112

Lørdag aften kørte Beredskab Sønderborgs brandbiler til Kær Bygade, fordi der var brand i et skur, hvor der var brænde. “Vi fik slukket ilden og tjekket ekstra grundigt, så vi var sikre på, der ikke var glæder, som lå og ulmede”, sagde indsatsleder, Bo Olesen, til SønderborgNYT. Ejeren af brændeskuret fortalte til SønderborgNYT, at han […]

Læs mere...