Coding Pirates åbner for kreative børn i Sønderborg

26. august 2015 Uddannelse

Coding Pirates indkalder til stiftende generalforsamling. Den finder sted på lærerværelset på Sønderskov Skolen mandag den 7. septemer kl. 19.00.

Lidt om foreningendownload (1)

Vores børn og unge har ikke opdaget, hvor sjovt det kan være at skabe ting vha.

Artiklen fortsætter under annoncen

teknologi. I Coding Pirates arbejder børn, unge og frivillige sammen om sjove teknologi projekter, hvor fokus er på kreativitet og læring gennem leg. I Sønderborg afd. har vi valgt at sætte fokus på robotter og robotteknologi.

Billet til fremtidens samfund IT­ og robotteknologi er på hastig fremmarch i vores samfund så det er vigtigt at vi og vore børn er i stand til at agere sammen med disse teknologier. Vi skal ikke kun være brugere, men også være dem, der udformer den digitale fremtid.download

Det handler om empowerment. Det handler også om at få nogle af de teknologiske færdigheder, som er vigtige på fremtidens arbejdsmarked. Dels for at deltagerne kan få nogle interessante jobs og dels for at sikre, at der er fremtidige medarbejdere til den teknologiske udvikling i Sønderborg området.

Men vi skal også have det sjovt i Coding Pirates. Teknologien giver os den ultimative byggelegeplads, hvor kun fantasien sætter grænser, så kreativiteten kan få frit løb.

Læs mere om Coding Pirates på: http://codingpirates.dk og på Facebook: https://www.facebook.com/codingpirates

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk