Onsdag var der gæster i køkkenet på Sønderborg Produktionshøjskole og det var køkkenchef Klaus Græns og kokkeelev Thomas Jensen, der optrådte som gæstekokke.
Tanken var at lade de to professionelle lære eleverne, hvordan der laves mad og anrettes i restaurationsverdenen, hvor mad skal dufte godt, præsenteres smukt og smage forrygende.
“Jeg har været elev her på skolen og det er deres køkkenleder, Lone Jensen, der åbnende mine øjne for kokkefaget”, siger Thomas Jensen til SønderborgNYT.
I dag er den unge mand elev på Hotel Comwell og hans chef, Klaus Græns, var straks med på ideen om at besøge Sønderborg Produktionshøjskole.
“Det giver mening, når det handler om at inspirere unge mennesker og så er det jo en vej til at møde nogle, der måske gerne vil have en kokkeuddannelse”, siger køkkenchef Klaus Græns til SønderborgNYT.
På Hotel Comwell, er det Thomas Jensen, der skal lytte og lære – men onsdag var det ham, der skulle guide og lære fra sig.