Comwell-kokke lærte produktionsskoleelever at lave lækker mad

27. september 2017 Uddannelse

Onsdag var der gæster i køkkenet på Sønderborg Produktionshøjskole og det var køkkenchef Klaus Græns og kokkeelev Thomas Jensen, der optrådte som gæstekokke.

Tanken var at lade de to professionelle lære eleverne, hvordan der laves mad og anrettes i restaurationsverdenen, hvor mad skal dufte godt, præsenteres smukt og smage forrygende.

Til højre står Thomas Jensen og sikrer, at alt er i orden.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg har været elev her på skolen og det er deres køkkenleder, Lone Jensen, der åbnende mine øjne for kokkefaget”, siger Thomas Jensen til SønderborgNYT.

I dag er den unge mand elev på Hotel Comwell og hans chef, Klaus Græns, var straks med på ideen om at besøge Sønderborg Produktionshøjskole.

“Det giver mening, når det handler om at inspirere unge mennesker og så er det jo en vej til at møde nogle, der måske gerne vil have en kokkeuddannelse”, siger køkkenchef Klaus Græns til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

På Hotel Comwell, er det Thomas Jensen, der skal lytte og lære – men onsdag var det ham, der skulle guide og lære fra sig.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk