Coop ændrer deres medlemsbonus og kommer med et ‘fordelsprogram’

31. januar 2023 Erhverv
Kvickly i Nordborg og Sønderborg skifter navn til COOP
Kvickly i Nordborg og Sønderborg skifter navn til COOP

Som Coop-medlem får du fra 1. maj 2023 mulighed for at optjene medlemsbonus på en ny og anderledes måde, hvor du kan få op til 15 procent bonus på udvalgte varemærker, som passer bedst til dig. Der åbnes for tilmeldingen til det nye fordelsprogram den 1. april, og vi orienterer mere konkret om de nye bonusmuligheder i løbet af foråret 2023.

Den nye medlemsbonus betyder også, at du som medlem fra 1. maj ikke længere optjener 1 procent i medlemsbonus på dine samlede køb hos Coop, når du handler for mere end 500 kroner om måneden, men på et udvalg af Coops egne varemærker. Se dem her på Coops hjemmeside.

Artiklen fortsætter under annoncen

Øvrige medlemsfordele fortsætter uændret, herunder eksempelvis medlemstilbud- og rabatter, personlige tilbud og mulighed for bonus via vores mange partnere.

Der er en gang i en større rokade i Coop-koncernen, der blandt andet skal samle de største butikker i kæderne Kvickly og SuperBrugsen i én butikskæde under navnet Coop.

Den seneste tids økonomiske modvind har sat sine spor i danskernes indkøbsvaner, og allerede i september varslede Coop, at SuperBrugsen og Kvickly skal samles i én kæde. Samtidig ændrer Dagli’Brugsen navn til Brugsen.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
24. marts 2023 Uddannelse, Sønderborg

Kom til markedsdag hos FGU på Solglimt

24. marts 2023 Uddannelse

Torsdag den 30. marts kl. 16-19 holder FGU Sønderjylland marked på Solglimt 4. Eleverne har haft travlt på værkstederne og produceret rigtig mange produkter som de sælger fra deres boder. “Upcykling som også er en del af markedet forventer vi os rigtigt meget af. Vi har lagt os i selen for at lave nogle rigtige […]

Læs mere...