Årets Business Lunch på SDU bliver virtuel

10. marts 2020 Samfund

Større fysiske aktiviteter er aflyst på SDU, hvilket også går ud over årets Business Lunch på SDU Sønderborg og SDU Kolding, hvor over 60 virksomheder og hundredvis af studerende ellers kunne se frem til at kigge hinanden an og indgå aftale om fremtidigt samarbejde. Arrangementet erstattes af en Virtuel Karrieremesse.

Statsministeren og myndighederne opfordrede i sidste uge til at udvise samfundssind samt være på forkant med tiltag, som forhindrer smittespredning af coronavirus i Danmark. Det fik SDU’s ledelse til melde ud til alle ansatte og studerende, at nye forholdsregler sættes i værk for at reducere risikoen for smittespredning.

Disse forholdsregler betyder nu, at Business Lunch i Kolding og Sønderborg aflyses og afløse af en virtuel en af slagsen.

”Det er naturligvis ærgerligt, fordi der er sat en masse arbejde og engagement i aktiviteterne fra mange sider, men også forståeligt ud fra mange andre hensyn. MEN vi har igennem vores samarbejde med Graduateland mulighed for at lave en Virtuel Karrieremesse, en såkaldt Virtual Career Fair” siger Lars Frank-Larsen, som er virksomhedskonsulent ved SDU RIO.

Studerende kan chatte sig til jobs

Artiklen fortsætter under annoncen

Virksomheder og studerende har dermed stadigvæk chancen for at netværke. På den virtuelle messe får studerende mulighed for at chatte med virksomhedsrepræsentanter om studiejob, projektsamarbejder og praktikophold.

”Man kan sige, at intet er så skidt, at det ikke er godt for noget, for hvor Business Lunch tidligere har været forankret i Kolding og Sønderborg, så har alle SDU- studerende nu større mulighed for at deltage”, siger Lars Frank-Larsen i en pressemeddelelse.

Den virtuelle karrieremesse finder sted torsdag den 12 marts fra kl. 8.30 til kl. 12.00.

Artiklen fortsætter under annoncen

61 virksomheder er tilmeldt messen.

INFORMATION OM CORONAVIRUS/COVID-19:

Læs og følg myndighedernes anvisninger på
www.coronasmitte.dk

Myndighedernes hotline telefon
70 20 02 33

Følg udviklingen i Sønderborg-området på
www.sonderborgnyt.dk/category/corona

Artiklen fortsætter under annoncen

Lad os stå sammen ved at holde afstand!

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. november 2022 Erhverv, Sønderborg

Der er fordele ved at være en del af fællesskabet omkring SønderjyskE Herrehåndbold

29. november 2022 Erhverv

Der skal nogle penge i kassen hos SønderjyskE, når der hele tiden skal udvikles på SønderjyskE herrehåndbold – og en af vejene til at få sponsorer, det er, at klubben tilbyder virksomheder et medlemskab i SønderjyskEs erhvervsklub, som samles umiddelbart før hjemmekampene i Broager Sparekasse Skansen. “For at få SønderjyskE herrehåndbold til at blive en […]

Læs mere...