Corona sætter stopper for BNS CUP 2020

11. august 2020 Sundeved

Styregruppen bag årets BNS CUP tog mandag aften en rigtig tung og træls beslutning og valgte at aflyse BNS CUP 2020, som skulle afvikles lørdag den 15. august på BNS’ baner i Vester Sottrup.

Baggrunden for beslutningen ligger i, hvordan Corona- situationen udvikler sig lige nu i Danmark, oplyser Fodboldklubben BNS på sin hjemmeside.

Den 8. august skulle forsamlingsforbuddet være hævet til 200. Det blev det ikke, og dermed besværliggør det stævnets afvikling endnu mere end forventet og BNS CUP ville derfor skulle være delt op i hele 5 stævner for at overholde forsamlingsforbuddet, skriver BNS på sin hjemmeside.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fodboldklubben afventer nu Corona-situationen frem mod august næste år og håber at kunne arrangere et BNS CUP 2021, oplyser BNS,

BNS Cup er arrangeret af BNS fodbold i samarbejde med Broager Sparekasse og er et børne- og ungdomsfodboldstævne.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
29. juli 2021 112, Sønderborg

Beredskabsmeddelelse: Nu kommer der ikke længere sundhedsskadelig røg fra branden

29. juli 2021 112

Branden på Omnicon er nu under kontrol og udvikler ikke længere sundhedsskadelig røg. Derfor ophæves den tidligere varsling. Det skriver Politiet i en Beredskabsmeddelelse. Personer i det berørte område kan igen gå uden for. Der opfordres til, hvis det er muligt, at viderebringe denne meddelelse til andre personer i området. Hvis man har indåndet røg […]

Læs mere...