Corona sætter stopper for BNS CUP 2020

11. august 2020 Sundeved

Styregruppen bag årets BNS CUP tog mandag aften en rigtig tung og træls beslutning og valgte at aflyse BNS CUP 2020, som skulle afvikles lørdag den 15. august på BNS’ baner i Vester Sottrup.

Baggrunden for beslutningen ligger i, hvordan Corona- situationen udvikler sig lige nu i Danmark, oplyser Fodboldklubben BNS på sin hjemmeside.

Den 8. august skulle forsamlingsforbuddet være hævet til 200. Det blev det ikke, og dermed besværliggør det stævnets afvikling endnu mere end forventet og BNS CUP ville derfor skulle være delt op i hele 5 stævner for at overholde forsamlingsforbuddet, skriver BNS på sin hjemmeside.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fodboldklubben afventer nu Corona-situationen frem mod august næste år og håber at kunne arrangere et BNS CUP 2021, oplyser BNS,

BNS Cup er arrangeret af BNS fodbold i samarbejde med Broager Sparekasse og er et børne- og ungdomsfodboldstævne.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
1. juni 2023 Politik, Sønderborg

Avnbøløstenborgere spurgte om Venstre og Socialdemokratiet holder ‘vindmølle-løfterne’ fra 2013

1. juni 2023 Politik

Op til onsdagens byrådsmøde demonstrerede en gruppe såkaldte nærborgere til Avnbøløsten imod, at deres område kommer med i Kommuneplanen, som et sted, hvor der kan stilles vindmøller op. De demonstrerende borgere mener, at det forringer deres levested – i forvejen er de generet af motorvejen. Iøvrigt er det tredje gang på 10 år, de kæmper […]

Læs mere...