Dagplejebørn på oplevelse i og ved spejderhytten

27. juni 2022 Uddannelse

Seks børn fra forskellige dagplejer var i dag, mandag, sammen i spejderhytten ved Madeskoven.

“Og det er alletiders for børnene at være, hvor vi har leget ved hytten, været på opdagelse i skoven og ved stranden”, siger dagplejer Susan Petersen, der kunne glæde sig over, at der ikke manglede voksne til at passe børnene.

“Vi er fem voksne, som ser efter fem børn – og når der er så få børn, så skyldes det dels, at der er sygdom og dels at de allermindste børn holdes hjemme, fordi forældre ikke mener, at de har noget ud af en tur herud”, siger hun videre.

Artiklen fortsætter under annoncen

I skoven så børnene et væltet træ og det skulle de selvfølgelig kravle på. Der blev også hoppet flittigt i de vandpytter, som dukkede op på gåturen.

“Ved stranden blev der kigge interesseret på en båd, der lå i vandet og flere fik lov til at røre ved en vandmand. Selvfølgelig blev der soppet og kastet sten, inden vi igen gik retur til hytten”, siger Susan Petersen.

Du kan SE BILLEDER HER.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. august 2022 Politik, Sønderborg

Udviklingen af Rønhaveplads lægges i mølposen for en tid

10. august 2022 Politik

Tirsdag var udviklingen af Rønhaveplads på bordet i Teknik-, By- og Boligudvalget, hvor projektet blev sat i bero på grund af pengemangel. “Venstre ser stadig et stort potentiale i at udvikle Rønhaveplads til en oase i byen med legeplads, udeservering o.s.v., og samtidig også som en del af korridoren fra havnen til den øverste del […]

Læs mere...